El Sabadell sobreviu al Carlos Belmonte davant l’Albacete i rescata un punt d’or

La visita al Carlos Belmonte era una de les més complicades de la temporada, però l‘actuació de José Luis Guzmán Mansilla encara l’ha dificultat més, ja que el col·legiat andalús ha estat un dels clars protagonistes d’un duel que ha tingut nombrosos impediments pel conjunt arlequinat. El primer ha arribat ben d’hora, quan superat els primers 15 minuts, Óscar Rubio s’ha hagut de retirar lesionat. Joseba Muguruza, avui suplent a conseqüència de la càrrega de partits, ha substituït el lateral lleidatà. Però ‘Mugu’ no ha estat l’única rotació que ha fet Pedro Munitis a Albacete, ja que Jacobo González també ha estat suplent i no ha gaudit de cap minut. Pel que fa al duel, el primer a avisar ha estat el conjunt arlequinat mitjançant un intent de vaselina de Dani Sánchez que ha marxat per sobre del travesser.

Al 20′, nova ocasió pel Sabadell a peus de Kaxe després que Alberto Jiménez cedís malament l’esfèric a Bernabé. El Sabadell estava sent superior, però tres minuts més tard, Guzmán Mansilla s’ha inventat un penal comès per Aleix Coch, que li ha costat la primera groga al capità arlequinat. El futbol ha estat just i Emilio Bernad s’ha fet gran sota pals per evitar el gol de Manu Fuster des dels onze metres. Però el recital només acabava de començar, ja que al minut 34, Aleix Coch ha vist la segona groga per una picabaralla amb Alberto dins de l’àrea en un córner favorable al conjunt sabadellenc. Així doncs, el Centre d’Esports es quedava amb un jugador menys a sobre de la gespa quan encara faltaven més de 60 minuts pel xiulet final. I abans de l’equador, Dani González ha aprofitat una bona centrada des de la dreta per superar Emilio Bernad de primeres pel pal curt. Al descans, victòria local per la mínima.

Kaxe s’estrena com a golejador arlequinat

A la sortida de vestidors, Pedro Munitis ha mogut fitxa i ha donat entrada a Aarón Rey i Teo Quintero amb el clar objectiu d’anar a pel partit. De fet, el Centre d’Esports, tot i jugar amb un menys, ha saltat a la gespa molt més endollat, i al 47′ Xavi Boniquet ha pogut fer l’empat. La rèplica de l’Albacete, 20 minuts més tard mitjançant un xut llunyà d‘Alberto Jiménez. Però més enllà d’aquesta arribada, el Sabadell estava sent molt superior, sobretot amb pilota. I al 70′ de partit, Diego Caballo ha servit una centrada mil·limètrica al cap d’un Kaxe que, amb un toc suau i col·locat de cap, ha superat Bernabé per fer l’empat al Carlos Belmonte. El davanter basc, per fi, s’ha estrenat amb l’arlequinada i ho ha fet amb un autèntic golàs. Arran d’aquí, el Sabadell s’ha limitat a defensar i a jugar amb el marcador, encara que sis minuts més tard del gol de Kaxe, Emilio Bernad ha salvat al Centre d’Esports després d’un xut potent de Sergi García.

Finalment, després d’uns últims minuts d’infart al Carlos Belmonte, el Sabadell ha estat capaç de rescatar un punt d’or en la seva visita a Albacete. Amb aquest punt, el conjunt arlequinat seguirà en la 12a posició, però ja suma 30 punts. Ara, l’equip posa rumb a Múrcia per preparar el partit del diumenge al Be Soccer La Condomina, on es veurà les cares amb l’UCAM.

FITXA TÈCNICA

Albacete Balompié: Bernabé; Johannesson, Djetei, Boyomo, Julio Alonso (Emmanuel, 75′); Riki Rodríguez, Alberto Jiménez; Rubén Martínez (Jordi Sánchez, 75′), Manu Fuster (Eric Montes, 61′), Kike Márquez (Sergi García, 66′); Dani González (Andy Kawaya, 75′).

CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio (Joseba Muguruza, 16′), Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo; Iago Índias (Facu García, 85′), Sergio Aguza; Alfred Planas (Aarón Rey, 46′), Xavi Boniquet (Sergi Altimira, 91′), Dani Sánchez (Teo Quintero, 46′); Kaxe.

Gols: Dani González (1-0, 42′) i Kaxe (1-1, 70′).

Àrbitre: José Luis Guzmán Mansilla (Col·legi Andalús) ha amonestat Dani González per part de l’Albacete, i Sergio Aguza i Iago Indias per part del Sabadell. També ha expulsat Aleix Coch.

Estadi: Carlos Belmonte (4.902 espectadors).