El CES PLAYER OF THE SEASON reconeixerà el millor jugador de la temporada

Aprofitant que celebra el seu primer aniversari emetent els seus programes en directe a Twitch, L’Hora Arlequinada ha presentat el CES PLAYER OF THE SEASON, un premi anual que reconeixerà el rendiment, el compromís i els resultats del millor jugador de la temporada del CE Sabadell.

Hi haurà nominats?

L’equip de L’Hora Arlequinada valora el rendiment dels jugadors arlequinats en cada jornada de lliga. Els nominats al CES PLAYER OF THE SEASON seran escollits sobre la base de les puntuacions setmanals. De tota la plantilla, els cinc jugadors millor valorats optaran al premi.

Com es decidirà el guanyador?

Independentment del resultat matemàtic de les puntuacions de la temporada, els tres membres del jurat votaran de forma lliure i independent, i tindran un pes del 60% (un 20% cadascun). El percentatge restant quedarà en mans dels subscriptors i els aficionats del Centre d’Esports.

D’una banda, els subscriptors de pagament, tant de la web com del canal de Twitch de L’Hora Arlequinada, decidiran el 30% del resultat final amb les seves votacions en un enllaç exclusiu que se’ls facilitarà de forma privada. Cal destacar que tindran dret a vot els subscriptors que mantinguin la subscripció activa en el moment de la votació.

Finalment, els seguidors i aficionats podran participar en l’elecció del millor jugador decidint el 10% restant.

Com es votarà?

Entre els cinc nominats finals, els membres del jurat, els subscriptors i els seguidors hauran de votar el seu preferit, tenint en compte el seu rendiment, compromís i resultats en la temporada 2021/22. Totes les votacions es duran a terme a través de la web del CES PLAYER OF THE SEASON, que estarà disponible en els pròxims mesos, un cop acabi la temporada i durant un període de set dies. L’obertura i el tancament de les votacions es notificarà a través de la web del guardó i les xarxes socials de L’Hora Arlequinada.

Com i quan es coneixerà el guanyador?

Un cop s’hagin recollit i recomptat tots els vots, L’Hora Arlequinada emetrà un programa especial en directe per donar a conèixer el guanyador del premi. Els resultats de totes les votacions seran públics a la web del CES PLAYER OF THE SEASON. Qui serà el primer?