El Tourmalet a domicili arrenca a Sanlúcar de Barrameda

Dos mesos i mig més tard, el Centre d’Esports torna a visitar El Palmar de Sanlúcar de Barrameda per veure’s les cares amb l‘Atlético Sanluqueño, equip que va eliminar el Sabadell de la Copa del Rei en el segon partit de Pedro Munitis al capdavant de la nau arlequinada. Ara, poc més de 70 dies després, el Sabadell arriba al duel d’aquesta tarda en plena dinàmica positiva, ja que els homes de Munitis encadenen set jornades consecutives sense conèixer la derrota i són l’equip amb la ratxa d’imbatibilitat més llarga de tota la Primera RFEF. “Serà molt diferent del partit de Copa. En aquell moment no teníem els automatismes suficients ni coneixíem el rival tan a fons com ara”, deia ahir Pedro Munitis en roda de premsa. L‘Atlético Sanluqueño, per contra, només ha pogut sumar un punt dels últims 15 possibles, i és l’equip menys en forma de tot el grup. Amb 26 punts per cadascú, el duel d’avui val, sens dubte, més que tres punts

El duel d’aquest vespre, doncs, serà el primer dels tres que ha de jugar el Sabadell lluny de la Nova Creu Alta en la pròxima setmana, ja que el dimecres visita el Carlos Belomonte d’Albacete, mentre que diumenge que ve jugarà a Múrcia contra l’UCAM. “El més important és el més immediat, però tenim tres partits en una setmana i això no ho podem obviar”, destacava ahir el tècnic càntabre del Centre d’Esports. Tot i això, no serà la primera vegada de la temporada que el Sabadell disputa tres partits en una mateixa setmana, però sí que ho serà jugant tots tres lluny de la ciutat. El més important, però, és el d’aquest vespre, ja que si el conjunt arlequinat és capaç d’endur-se els tres punts de Sanlúcar sortiria pràcticament segur de la zona de descens. “Això és una marató, fa set partits que no perdem i no hem sortit del descens. És la realitat d’aquest grup”, va concloure ahir Munitis.

Novetats al Centre d’Esports

El Sabadell ja és a terres andaluses des d’ahir al vespre, i Pedro Munitis va desplaçar tots els homes disponibles. Ara com ara, les úniques absències confirmades són les de César Morgado per lesió, i la de Iago Indias per sanció, mentre que Nèstor Querol i Ramón Folch, ambdós tocats, segueixen sent dubte. Cal recordar, que, el castellonenc ja es va perdre l’últim duel a l’estadi davant l’Atlètic Balears per una sobrecàrrega, però tot i tenir una setmana sencera per recuperar-se, tot apunta que Nèstor avui no serà de l’onze titular. D’altra banda, la gran novetat de la convocatòria ha estat José Luis Català, central del Juvenil que està cedit per l’Espanyol (perfil Chadi Riad la temporada passada) i que està en dinàmica de primer equip. A més, també ha viatjat Dopi, tot i que encara s’ha d’acabar d’adaptar, segons deia ahir Pedro Munitis: “Impregnar-se en poc temps dels automatismes de tres mesos és ciència ficció, però ha vingut amb ganes i agafa ràpid les coses. Hem de tenir paciència amb aquest procés”.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Teo Quintero, Diego Caballo; Sergi Altimira, Sergio Aguza; Jacobo González, Xavi Boniquet, Aarón Rey; Kaxe.

On veure l’Atlètico Sanluqueño – CE Sabadell?

El partit, que el xiularà Antonio Sánchez Sánchez (Col·legi Extremeny), es podrà veure per Footters i per Esport3.