Inaugurat el gimnàs de la Nova Creu Alta

El Centre d’Esports continua avançant en el seu creixement com a club. Si aquest estiu es va anunciar que es treballava en la construcció d’un nou gimnàs a l’estadi, avui s’ha inaugurat de forma oficial. Les obres, tal com va explicar el club, haurien acabat sobre el mes de juny del 2021 i la despesa total rondaria els 200.000 euros. És una instal·lació de 160 metres quadrats que es pot trobar al Gol Nord de l’estadi. Aquest gimnàs compta amb una sala central, una zona de musculació i una altra dedicada a fer treball cardiovascular. Tot això, a més, equipat amb màquines d’alta gamma de l’empresa Technogym.

Aquestes instal·lacions suposen un salt de qualitat en la feina de l’equip. “Quan vam celebrar els 50 anys de la Nova Creu Alta no ens podíem imaginar aquesta inauguració“, ha indicat Esteve Calzada, president del Sabadell, durant la presentació de la instal·lació. Calzada ha detallat que la gran situació institucional del club ha permès aquesta construcció i, a més, presenta un futur molt optimista. A la presentació, més enllà del president arlequinat, hi han assistit Bruno Batlle, director general del club, els futbolistes Aleix Coch, Óscar Rubio i Néstor Querol i Pedro Munitis, entrenador del primer equip arlequinat.

Mentrestant, el Sabadell ja prepara el primer dels tres compromisos que disputarà lluny de Sabadell. La visita a l’Atlético Sanluqueño obrirà un seguit de viatges que portaran l’equip a Sanlúcar de Barrameda, Albacete i Murcia. A més, el partit contra els manxecs servirà, si res no canvia, perquè els arlequinats es posin al dia amb el calendari. Després de quatre suspensions per COVID, la malaltia ha donat una treba al Centre d’Esports en un moment crucial per acabar de sortir del descens.