Jacobo González: “Vaig venir a Sabadell per ser rellevant i estic molt content”

Va aterrar el passat mercat d’estiu procedent del CD Tenerife, conjunt de la Liga Smartbank, com a un reforç de luxe i per ser un home important i, fins aleshores, ho està demostrant. Amb sis dianes, Jacobo González s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip i un fix als onzes titulars de Pedro Munitis. En aquest sentit, el madrileny està responent a la seva confiança amb gols i bon rendiment. “M’agrada fer gols importants. Vaig venir a Sabadell per ser rellevant i estic molt content. Em sento molt a gust amb l’equip i l’afició”, manifestava aquest migdia l’extrem del Sabadell en roda de premsa. L’aposta que va fer José Manzanera a l’estiu per incorporar-lo va ser molt forta, ja que va arribar a la Nova Creu Alta en propietat, però com diem, Jacobo ha estat un dels futbolistes més decisius durant tota la temporada i en molts moments s’ha tirat l’equip a l’esquena. De fet, quatre dels gols que acumula fins al moment han servit per obrir la llauna.

L’ambient que es respira en l’entorn arlequinat és molt bo, i tot és sinònim de la bona dinàmica que està vivint el Centre d’Esports des de l’arribada de Pedro Munitis a la banqueta. “Estem en un moment que ens surt tot. La gent està contenta i això es nota molt a l’hora de jugar”, afegia Jacobo González. En aquest sentit, això deia també l’extrem madrileny del Sabadell: “No sé què és abans si els resultats o la confiança, però és evident que estem en una dinàmica positiva que cal estirar al màxim”. Tot i això, el Sabadell amb 26 punts encara no ha pogut sortir del descens, i segons Jacobo, “l’equip no es pot relaxar perquè encara no ha aconseguit el primer objectiu, el de sortir de la zona baixa”.

El següent repte serà la visita a El Palmar d’aquest dissabte (19:00h) per veure’s les cares amb l’Atlético Sanluqueño, conjunt que va deixar fora el Sabadell de la Copa del Rei. Aquest partit, per cert, va ser el segon de Pedro Munitis al capdavant de l’equip. Els precedents hi són, i ben recents, així que Jacobo ja sap com fer-li mal a un Sanluqueño que arriba al partit en plena dinàmica negativa: “Estem enfocats en dissabte. Són situacions diferents de la que vam viure fa uns mesos. Es veurà un Sabadell totalment diferent, però serà un partit molt difícil”. En cas de victòria, el conjunt de Munitis sortiria, pràcitcament segur, de la zona vermella, però el mateix Jacobo ha deixat clar que l’objectiu més proper ha de ser aquest. Després, a mirar cap amunt.