Nova batalla per sortir del pou i comprimir, encara més, la classificació

Sis jornades sense perdre i encara en descens. El Centre d’Esports ha començat el 2022 amb una bona dinàmica que, ara per ara, és insuficient. Després de dos empats contra el Linense i el Betis Deportivo, la possibilitat de sortir del descens no s’ha materialitzat. El duel davant el filial blanc-i-verd, a més, va suposar un retrocés a la gran evolució vista des de Castàlia. Les imprecisions, precipitacions i errades no forçades van ser constants. Potser per les ganes d’abandonar, encara que fos per unes hores, el pou o pels nervis d’una plantilla que no hauria d’estar en una zona tan baixa de la classificació.

Sigui com sigui, el Sabadell rep aquest diumenge la visita de l’Atlético Baleares. El conjunt balearico és quart classificat amb dos partits pendents i ha estat un dels grans protagonistes de la Copa del Rei. A més, s’ha reforçat amb cinc jugadors en aquest mercat d’hivern i volen l’ascens. En un duel que, a principis de temporada, havia de ser dels més importants de la temporada, la rellevància actual és diferent. No obstant això, els arlequinats poden sortir del descens amb un triomf. Seria el següent pas en una plantilla que, com la de Xavi Calm, té molta qualitat i només hauria necessitat una mica més d’encert per no veure’s on està.

Els problemes físics de Néstor li obren les portes a Dopi

Després d’una última setmana de mercat en la qual s’esperava molt moviment, únicament ha arribat Dopi. L’atacant basc ocupa la fitxa que Toni Gabarre va deixar lliure fa algunes setmanes. La resta de moviments amb els quals s’especulava, fossin entrades o sortides, no s’han acabat concretant. Per tant, i a l’espera de veure què passa amb els possibles agents lliures, Pedro Munitis tindrà a tots els seus homes disponibles amb l’excepció de Néstor Querol, lesionat, i Sergio Aguza, que complirà cicle de grogues. El valencià va patir una sobrecàrrega muscular i serà baixa. Dimecres, davant aquest problema, va entrar a la convocatòria el juvenil Adri González. Aquest cop, si res no canvia, serà el torn de Dopi.

No obstant això, i amb el poc temps que porta l’ex del Linense, tot apunta cap a la figura de Kaxe com el davanter centre titular. Encara sense trobar porteria, l’atacant d’Azpeitia ha disputat els dos últims partits sencers des de l’inici. Ramon Folch, que va ser baixa dimecres, serà dubte, però la resta de futbolistes estaran a disposició de l’entrenador càntabre. Quedarà per veure si Moha, que finalment no ha marxat, té minuts davant un Atlético Baleares que a la primera volta va passar per sobre del Centre d’Esports.

És un equip vertical i que ens exigirà molt. Estem enfocats en nosaltres mateixos“, deia Munitis ahir a la roda de premsa prèvia al duel contra els illencs. Després de les paraules del tècnic, Dopi va aprofitar la seva presentació per confirmar que ell va demanar sortir al Centre d’Esports, “un club històric“. Amb una oportunitat menys senzilla que la de dimecres, els arlequinats intentaran sortir del descens i comprimir, encara més, la classificació. I és que s’està formant un pilotó d’equips entre el sisè i el Sabadell que no es pot deixar escapar contra l’Atlético Baleares.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo; Iago Índias, Sergi Altimira; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Jacobo González; Kaxe.

On veure el CE Sabadell – Betis Deportivo?

El partit, que xiularà Antonio Monter Solans (Col·legi Aragonès), es podrà seguir exclusivament per Footters.