Oportunitat d’or per sortir del descens amb la visita del cuer, el Betis Deportivo

La tercera és la bona. Finalment, després de dos ajornaments, el CE Sabadell – Betis Deportivo es podrà disputar aquest vespre (19:30h) a la Nova Creu Alta. Ara bé, no és un partit qualsevol, ja que el conjunt de Pedro Munitis, en cas de victòria, sortiria del descens després de moltíssimes jornades. Cal recordar, que, en cas de triple empat a 25 punts entre Atlético Sanluqueño i Sevilla Atlético, serien els arlequinats els que deixarien enrere la zona calenta gràcies a la diferència de gols. Al davant hi serà el Betis Deportivo, cuer del Grup II de Primera RFEF amb 11 punts i que arriba al duel després d’encaixar una derrota contundent (0-3) al seu feu contra el Nàstic el passat cap de setmana.

“Ve un filial que no està traient resultats, però els filials són molt perillosos, tenen grans individualitats”, deia ahir Pedro Munitis en la roda de premsa prèvia al partit. En aquest sentit, una de les grans individualitats del Betis Deportivo, si no hi ha cap gir inesperat, no serà de la partida: Raúl García. “Els filials també tenen defectes de joventut”, afegia ahir el tècnic arlequinat. En aquest sentit, el Betis Deportivo és l’equip més golejat de la categoria, empatat amb el filial del Sevilla, i només ha sumat 3 dels últims 15 punts que ha disputat. Per contra, les sensacions al Centre d’Esports des de l’arribada de Pedro Munitis són molt bones, ja que el tècnic càntabre ha estat capaç de reconduir una situació que començava a ser crítica. Així doncs, com diem, el rival és propici per deixar els tres punts a l’estadi i, per fi, sortir del descens.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Per segona setmana consecutiva, Pedro Munitis tindrà tota la plantilla a la seva disposició menys el lesionat de gravetat, César Morgado. Avui tampoc hi serà l’últim fitxatge, Jon Ander González Dopico ‘Dopi’, però s’espera que el davanter basc arribi avui a la ciutat i pugui ser a l’estadi per veure el matx en directe. La resta, tots disponibles. En aquest sentit, també es preveuen algunes rotacions en comparació a l’onze titular que va presentar Munitis a la Línea de la Concepción, i homes com Xavi Boniquet, Nèstor Querol o Jacobo González tornaran a la titularitat. Pel que fa al capítol de Moha Ezzarfani, qui finalment serà arlequinat fins al final de temporada, ahir Munitis va manifestar que no hi ha cap problema amb ell: “Amb Moha tenim molt bona relació i permanent comunicació. Per descomptat que els necessitarem d’aquí al final”.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Teo Quintero, Diego Caballo; Sergio Aguza, Iago Indias; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Jacobo González; Nèstor Querol.

On veure el CE Sabadell – Betis Deportivo?

El partit, que xiularà Víctor Pérez Peraza (Col·legi Canari), es podrà seguir exclusivament per Footters.