Jon Ander González Dopico, nou davanter del Centre d’Esports

A última hora i amb patiment, però el Sabadell ha pogut realitzar la primera incorporació del mercat d’hivern. L’anunci, que ha arribat després del tancament del mercat, s’ha fet esperar. Es tracta del davanter basc de 26 anys Jon Ander González Dopico. Nascut a Erandio i format a l’Arenas de Getxo, Dopico acumula gairebé 150 partits entre Segona B i Primera RFEF. A més, el nou atacant arlequinat porta sis dianes aquesta temporada, a dos del seu màxim registre aconseguit la temporada 2019/20 amb la Balompédica Linense. Abans d’aterrar a Andalusia, Dopico va passar pel Bilbao Athletic i el Barakaldo, on va disputar dos playoffs d’ascens a Segona Divisió.

Aquest curs acumula cinc gols a la lliga i un a la copa. El futbolista destaca per la seva habilitat a l’hora de jugar amb la pilota als peus, un bon colpeig de l’esfèric amb les dues cames -dos dels cinc gols anotats a la lliga han estat amb la cama esquerra i des de fora l’àrea- i una lluita constant. Malgrat que ha disputat 19 partits de Primera RFEF fins ara i, per tant, només s’ha perdut un duel, únicament ha estat titular a nou partits i només ha disputat els 90 minuts en dos encontres. Curiosament, va jugar el partit sencer que el San Fernando va disputar a la Nova Creu Alta al mes de novembre. Amb un total de 955 minuts disputats fins ara, el seu registre és d’un gol cada 159 minuts. Gràcies a aquest moviment, el Sabadell s’assegura competència a l’atac i un jugador amb bones xifres aquesta temporada.

Tancat aquest apartat, els arlequinats es queden amb dues fitxes lliures. Una d’elles hauria de ser, però, per un futbolista menor de 23 anys. A partir d’aquí, i si no hi hagués algun canvi d’hora molt inesperat, Moha Ezzarfani seguirà al Sabadell, ja que el mercat està tancat. Tampoc ha arribat el famós central esquerrà o un extrem, tot i que el Centre d’Esports pot incorporar futbolistes sense equip d’aquí a final de temporada. Seria una fórmula similar a la que es va seguir amb Sergio Aguza al mercat d’estiu. Per tant, ara per ara només Dopico ha aterrat al club aquest mercat d’hivern. Un moviment que contrasta amb la sortida de Toni Gabarre a l’Alcoyano fa algunes setmanes.