Aarón Rey s’estrena com a golejador en l’empat del Sabadell a la Línea de la Concepción

El Centre d’Esports visitava la Línea de la Concepción, un dels escenaris més difícils del Grup II, i a conseqüència de la càrrega de partits que li esperen al Sabadell en els pròxims dies, Pedro Munitis ha revolucionat l’onze en la visita a la Real Balompédica Linense. En aquest sentit, la gran novetat ha estat la titularitat de Kaxe, en qui Munitis ha dipositat la seva confiança en els últims dies del mercat. La suplència de Xavi Boniquet, qui s’havia convertit en un fix pel tècnic càntabre, també ha cridat l’atenció. Tot i això, ha estat el Sabadell qui ha saltat a la gespa del Municipal de la Línea de la Concepción molt més endollat, i no s’ha notat, en absolut, la quantitat de rotacions que ha fet Munitis.

De fet, quan només s’havien jugat nou minuts de partit, Aarón Rey s’ha trobat una pilota morta dins de l’àrea i mitjançant una mitja xilena ha superat Nacho Miras per inaugurar l’electrònic. Amb la diana d’avui, el jugador de Ferrol s’ha estrenat com a golejador no només amb la samarreta arlequinada, sinó que també com a futbolista professional. Amb avantatge al marcador, el conjunt arlequinat ha continuat atacant i buscant el segon, i superada la mitja hora de partit, Kaxe l’ha tingut a les seves botes, però el xut de l’ex de la Ponfe ha marxat llepant la creueta. Tres minuts més tard, però, la rèplica de la Balona ha significat l’empat després que Aly Coulibaly aprofités una bona deixada dins de l’àrea d’Iván Martín i superés Emilio Bernad amb un xut ras. Al descans, empat després d’una primera meitat molt disputada per part d’ambdós equips.

Segona meitat de control arlequinat sense gairebé ocasions

A la sortida de vestidors, el primer a avisar ha estat el Sabadell quan al minut 52 Aleix Coch, de cap, ha obligat Nacho Miras a intervenir. I sis minuts més tard, nova arribada del Sabadell mitjançant una bona centrada de Joseba Muguruza que Kaxe no ha pogut rematar per ben poc. El Centre d’Esports estava sent molt superior, i al 67′ Dani Sánchez ha gaudit de l’ocasió més clara de la segona part, però l’andalús, en el mà a mà amb Miras, ha definit al lateral de la xarxa. Arran d’aquí la Balona ha reaccionat, i quatre minuts més tard Gerard Oliva ho ha provat a la sortida d’un córner, però Emilio Bernad ha reaccionat bé per aturar la rematada del davanter català. Ja sobre la botzina, Monteverde ha pogut deixar els tres punts a casa després d’un cop de cap que ha marxat fregant el pal.

Finalment, empat del Centre d’Esports en un dels estadis més complicats de la categoria. De fet, la Real Balompédica Linense és un dels millors locals de la lliga amb 23 punts -sumant el d’avui-. Amb aquesta igualada, els arlequinats seguiran a la 18a posició amb 22 punts, tres per sota de la permanència però amb un partit menys. Ara, a centrar-se en el pròxim compromís, que serà el dimecres (19:30h) a la Nova Creu Alta contra el Betis Deportivo.

FITXA TÈCNICA

RB Linense: Nacho Miras; Loren, Borja López, Nico Delmonte, Leuko; Monteverde, Coulibaly (Chironi, 60′); Josué Dorrio, Ńito González (Toledano, 83′), Samanés (Leandro Martínez, 68′); Iván Martín (Gerard Oliva, 60′).

CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo; Facu García (Sergi Altimira, 83′), Sergio Aguza; Muguruza (David Astals, 83′), Aarón Rey (Jacobo González, 73′), Dani Sánchez (Nèstor Querol, 73′); Kaxe.

Gols: Aarón Rey (0-1, 9′) i Coulibaly (1-1, 33′).

Àrbitre: Manuel Ángel Pérez Hernández (Col·legi Madrileny) ha amonestat Samanés, Nico Delmonte i Leuko per part de la Balona, i Facu García, Aarón Rey i Muguruza per part del Sabadell.

Estadi: Municipal de la Línea de la Concepción.