La primera oportunitat per sortir del descens passa per La Línea

Ha arribat el moment de la veritat. El Sabadell visita demà al migdia la Balompédica Linense amb la possibilitat de sortir del descens si els resultats acompanyen. La bona dinàmica que ha aconseguit l’equip dirigit per Pedro Munitis ha canviat la cara de moltes persones, però ara arriba el més complicat. I és que els andalusos són un dels millors locals de la categoria i també podrien acabar la jornada en playoff si aconsegueixen la victòria. Passi el que passi, sembla que el Centre d’Esports està en un moment de forma molt bo i aquesta inèrcia positiva pot jugar un paper fonamental a La Línea de la Concepción.

S’enfronten dos conjunts que han obtingut resultats bastant diferents en els últims partits, tot i que la fortalesa dels andalusos a casa -on no perden des del mes de novembre- serà un repte afegit pels arlequinats. Sense oblidar tampoc els possibles moviments abans del tancament del mercat, el Sabadell continua aquesta marató de partits que els farà disputar un total de vuit compromisos en un mes. El primer d’ells, contra l’Alcoyano, va acabar amb una victòria contundent, encara que no hi ha espai per la relaxació al vestidor de la Nova Creu Alta.

Sense baixes i amb un ull al mercat

Esportivament parlant, el Sabadell està en el millor moment de la temporada. Després de la victòria de dimecres, l’equip pot sortir del descens i comença a funcionar tot allò que abans semblava trencat. La visita a la Balompédica Linense suposarà un repte exigent i els de Pedro Munitis, a més, ho faran amb un ull posat al mercat. Tot i que l’actualitat passa per diumenge, el fet que hi hagi tres fitxes disponibles -si no hi ha més moviments d’última hora- animarà la prèvia i la ressaca del partit. Més enllà d’això, Pedro Munitis tindrà tots els seus homes disponibles i després que les molèsties de Iago Índias s’hagin quedat en un ensurt.

El bon rendiment de Teo Quintero i la tornada de Facu García i Ramon Folch obre el meló respecte a quins jugadors seran titulars a La Línea. Tot i aquests dubtes, Pedro Munitis va mostrar ahir la seva confiança cap a tots els futbolistes de la plantilla. “Hem de treure el màxim rendiment dels nostres jugadors“, apuntava el tècnic càntabre abans del partit. A més, Munitis també va deixar clar que no és moment de mirar la classificació: “Vosaltres -els periodistes- sou els que m’informeu de la distància que estem. No mirem la classificació i la nostra forma d’enfocar-ho és en veure què fem bé i què malament. Si mirem més enllà, ens entraria un empatx que ens allunyaria de fer les coses bé“.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Teo Quintero, Diego Caballo; Facu García, Sergio Aguza; Alfred Planas, Xavi Boniquet, Jacobo González; Néstor Querol.

En mal moment, però a tocar del playoff

La Balompédica Linense ocupa la setena posició a la lliga i suma 29 punts, vuit més que el Sabadell. No obstant això, l’equip de Romerito suma una única victòria en els set últims partits que ha jugat. Acumulen gairebé 300 minuts sense veure porteria i tres jornades sense guanyar. Per tant, el fet de jugar a casa suposarà un al·licient per una Balona que vol apropar-se al playoff. Els andalusos, a més, s’han reforçat aquest hivern amb set futbolistes, destacant la incorporació del central argentí Nico Delmonte, que va ser un dels herois d’Olot ara fa tres temporades.

Possible onze de la RB Linense: Nacho Miras; Loren, Muñoz, Delmonte, Mena; Masllorens, Coulibaly; Dorrio, Antoñito, Leandro; Gerard Oliva.

On veure el RB Linense – CE Sabadell

El partit, que dirigirà Manuel Ángel Pérez Hernández (Col·legi Madrileny), es podrà veure per Footters.