Tres operacions obertes i poc menys de 72 hores pel tancament del mercat

La direcció esportiva del Centre d’Esports, encapçalada pel secretari tècnic Miguel de Hita, continua treballant de valent amb l’objectiu de tancar el màxim d’arribades possibles abans del dilluns a les 18h, data límit del mercat de fitxatges d’hivern. Ara bé, que el mercat tanqui no vol dir que el Sabadell, en el cas de no haver fitxat, no ho pugui fer, ja que podrien arribar jugadors sense equip, tal com va succeir amb Sergio Aguza al setembre. Tot i això, el club treballa per tancar, com més aviat millor, la carpeta d’incorporacions per tal que Pedro Munitis pugui treballar amb els màxims efectius fins al final de temporada.

Ara com ara, Miguel de Hita tindria tres opcions obertes a sobre de la taula: Un central i dues posicions d’atac. Pel que fa a la zona defensiva, com ja es va fer públic, Cristian Galas era l’escollit, però finalment el central de la Vall d’Uixó ha acabat signant, avui mateix, pel CD Castellón fins al 2024, descartant així la proposta arlequinada. A més, tal com va avançar Xavier Andreu, la direcció esportiva també s’ha fixat en un central espanyol que juga a l’estranger, però la irrupció de Teo Quintero -escollit com un dels dos millors centrals de la Jornada per Footters– i les nombroses alternatives que Pedro Munitis pot fer servir a la defensa, deixen l’opció de reforçar la posició de central en un segon pla.

Molts noms amb relació a les arribades, però abans han de sortir

A la parcel·la ofensiva és a on apareix un gran ventall de noms que s’estan vinculant al Centre d’Esports en les últimes hores. A hores d’ara, l’operació més avançada seria la d’un jugador francès que arribaria de la Ligue 2 de França, tal com també va informar Xavier Andreu el passat dilluns a LArlequinat de TV Sabadell Vallés. En aquest sentit, Juncker, l’analista del cos tècnic arlequinat, coneix bé el mercat francès, i l’arribada d’un futbolista polivalent talentós de la Segona Divisió francesa és, cada vegada, més a prop. Així doncs, si arriben han de sortir, i el Sabadell seguiria buscant donar sortida a Moha Ezzarfani, qui no ha tingut protagonisme en l’últim mes i mig de competició, i que a més, s’ha esborrat de les fotos d’equip típiques postvictòria. Poc compromís del jugador marroquí amb l’entitat arlequinada.

Segons informava avui Ángel García Cazurreando, el possible destí de Moha Ezzarfani seria el Nàstic de Tarragona, amb qui el Sabadell també valoraria un canvi de cromos entre Moha i Pedro Martín, davanter centre del conjunt grana. Per reforçar l’extrem, Nando García, jugador de l‘Albacete Balompié, també hauria estat ofert. Per últim, en les últimes hores també s’ha destapat un possible interès de la UD Logroñés per Kaxe. Ara bé, el davanter basc pertany a la disciplina de la Ponferradina, per la qual s’hauria d’arribar a un acord a tres bandes per tal que l’ex de la Ponfe pogués sortir de la Nova Creu Alta. Sens dubte, s’espera un final de mercat frenètic a les oficines de l’estadi.