El futbol torna a la Nova Creu Alta 18 dies després amb la visita de l’Alcoyano

Aquest vespre (20h) arrenca la segona volta de la Primera RFEF al mateix escenari on el Centre d’Esports va disputar l’últim duel de lliga: A la Nova Creu Alta. Entre partit -victòria contra el Linares Deportivo- i partit -visita de l’Alcoyano- hauran passat 18 dies, i tal com ahir explicava Pedro Munitis en la roda de premsa prèvia, pel tècnic càntabre serà començar de zero, ja que el triomf davant el Linares queda massa lluny: “Venim de fer les coses bé però fa 17 dies de l’últim partit. És pràcticament començar de zero. Jugarem com si el passat no existís”. El que sí que existeix és el present, i la realitat és que l’Alcoyano visita la Nova Creu Alta amb 25 punts, set més que el Sabadell. Ara bé, en cas de victòria arlequinada, els homes de Munitis s’aproparien cada vegada més a sortir del descens. En resum, un triomf avui seria vital.

Per part de l‘Alcoyano, el conjunt de Vicente Parras arriba al duel en plena dinàmica negativa, ja que acumula quatre jornades consecutives sense conèixer la victòria. En l’últim partit, on precisament va debutar Toni Gabarre, els alcoians van empatar 1-1 contra el Castilla, però fins aleshores encadenaven tres derrotes en les quals no van ser capaços de veure porteria. Pel que fa a la convocatòria de Parras, Gabarre tornarà al que va ser casa seva durant sis mesos. Luis Castillo, l’última incorporació procedent del Linares, també viatja a terres catalanes, mentre que Jona Mejía serà baixa per lesió. Així doncs, l’ex del Sabadell, Toni Gabarre, podria ser titular per primer cop amb la samarreta de l’Alcoyano el dia del seu retorn a la Nova Creu Alta.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

L’aturada obligada a conseqüència dels ajornaments dels partits contra l’Albacete i el Betis Deportivo també han tingut la seva part positiva pel Centre d’Esports. En aquest sentit, Pedro Munitis ha pogut recuperar tots els homes que tenia lesionats i aquesta tarda tindrà tota la plantilla disponible per veure’s les cares amb el conjunt alcoià. Ramón Folch, que acumulava pràcticament més de quatre mesos sense trepitjar els terrenys de joc ja va manifestar a un mitjà asturià que estava totalment recuperat, tot i que Munitis encara no el veu preparat per ser titular aquest vespre: “Ramon fa quatre mesos que no competeix i som conscients que això té un procés. No és només no patir dolor, sinó passar per un període d’adaptació”.

Ara bé, a més de Folch, el tècnic càntabre del Centre d’Esports també recupera Facu García, absent en les últimes jornades per lesió, i Sergio Aguza i David Astals, sancionats des de la visita al Nou Castàlia. Així doncs, César Morgado és l’única baixa coneguda pel duel contra l’Alcoyano a no ser que hi hagi un contratemps. “Beneït problema que estiguin tots els jugadors del mig del camp a un nivell tan alt”, manifestava ahir Pedro Munitis en roda de premsa. Cal recordar, que, la parella al doble pivot als darrers partits ha estat Sergi Altimira-Iago Indias, i no seria cap sorpresa si aquest vespre tornen a liderar la sala de màquines, ja que el rendiment que han tingut jugant junts ha estat d’excel·lent.

Possible onze del CE Sabdell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo; Sergi Altimira, Iago Indias; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Jacobo González; Nèstor Querol.

On veure el CE Sabadell – CD Alcoyano

El partit, que dirigirà José David Martínez Montalbán (Col·legi Murcià), es podrà veure per Footters i per Esport3.