Guillem Molina: “Les aspiracions de l’equip dependran del rendiment que donem”

Si res no canvia, el Sabadell rebrà dimecres la visita del CD Alcoyano en el partit que obrirà la segona volta. Els arlequinats encara tenen dos partits pendents, encara que volen allargar la bona dinàmica amb la qual es va començar l’any. “Està sent complicat perquè portem dues setmanes sense competir, però hem intentat entrenar per no perdre ritme“, ha explicat Guillem Molina, central del Centre d’Esports, a la roda de premsa prèvia al duel contra els alacantins. Aquesta aturada forçada ha suposat, segons ha explicat molina, una situació que no és bona: “Venim d’una dinàmica bona i, en la meva opinió, aturar no és positiu“.

La plantilla dirigida per Pedro Munitis s’enfrontarà a un Alcoyano que no arriba en una bona dinàmica. “És cert que no passen pel seu millor moment, però cada partit és únic i vindran a competir. Hem preparat el partit sabent com jugaran”, ha afirmat el central tarragoní. Amb tants ajornaments, la classificació ha passat a un segon pla: “No hem de mirar tant la classificació i hem de guanyar el partit per augmentar la ratxa. Tot el que sigui allargar aquesta bona dinàmica serà sempre bo”. Molina ha destacat la importància de “sumar punts de manera seguida i retallar punts“, una situació que no es va donar a principis de temporada.

Amb més d’una volta per disputar-se, la plantilla no tanca cap porta, tot i que té molt clares les prioritats. “Les aspiracions de l’equip dependran del rendiment que donem. Hem d’anar partit a partit, i més ara que en tindrem molts de seguits“, ha afirmat el jugador format al Valencia. A més, el central de Valls ha explicat que l’equip està entenent cada cop més la idea de joc del cos tècnic i que això complicarà la feina als rivals. Finalment, Molina ha parlat sobre el mercat i els possibles moviments que es poden produir: “La competència és bona. Si ha de venir algú, que sigui per sumar. Els que estem aquí estem molt preparats”.