La visita al Carlos Belmonte, ajornada per un brot de COVID a l’Albacete

No hi ha dos sense tres i, en aquest cas, sense quatre. El partit que aquest dissabte a la tarda havia d’enfrontar a Albacete i Sabadell al Carlos Belmonte ha quedat ajornat per un brot de COVID a la plantilla manxega. Segons ha informat la RFEF, el Jutge de la Competició ha rebut un informe que reporta fins a vuit casos positius de COVID dins la plantilla dirigida per Rubén de la Barrera. Fa sis dies, el 12 de gener, l’Albacete ja va comunicar els positius en COVID de Jordi Sánchez i Jeisson Martínez. És el quart partit del Centre d’Esports que s’ha de canviar de data per aquest motiu i, de fet, avui s’havia d’enfrontar al Betis Deportivo en un duel que ja acumula dos incidents relacionats amb la malaltia.

Davant aquesta situació, al Sabadell no li queda més que continuar entrenant i pensar en la visita, el dia 27 de gener a les vuit de la nit, del CD Alcoyano en un duel que servirà per obrir la segona volta. Queda per veure com es reestructurarà el calendari i quines oportunitats hi haurà per recol·locar els dos partits que el conjunt de Pedro Munitis té pendents. L’actualitat esportiva torna a quedar en punt mort i ara totes les mirades tornaran a centrar-se en un mercat d’hivern que, ara per ara, només ha tingut un moviment: la sortida de Toni Gabarre, que ja és nou davanter de l’Alcoyano.