El CE Sabadell – Betis Deportivo, ajornat per segon cop

Ja és oficial el que ha avançat aquest matí el periodista de TV Sabadell Vallès, Xavier Andreu. Fa uns minuts la RFEF ha anunciat al Centre d’Esports l’ajornament del partit que s’havia de disputar demà a la Nova Creu Alta entre el conjunt arlequinat i el Betis Deportivo a causa d’un brot de coronavirus a l’equip andalús. Cal recordar, que, l’enfrontament que correspon a la 16a jornada de la Primera RFEF, ja es va haver d’ajornar a conseqüència d’un altre brot de coronavirus, en aquest cas, però, al Centre d’Esports. El duel encara no té data establerta, i s’espera que durant els pròxims dies la Federació fixi un nou horari. Ara, el conjunt de Pedro Munitis ja se centra en preparar la visita d’aquest dissabte al Carlos Belmonte (17:00h) per veure’s les cares amb l’Albacete Balompié, líder del grup.