Emilio Bernad: “Tenim un molt bon equip i hem de seguir creixent”

Emilio Bernad s’ha convertit en l’amo dels tres pals de la Nova Creu Alta. Difícil d’imaginar quan a l’estiu el Centre d’Esports va tancar l’arribada de Kike Royo procedent del Badajoz, amb qui encara tenia contracte una temporada més. Tot i això, Bernad ha demostrat que pot ser perfectament el porter titular de l’equip i Pedro Munitis ha apostat per ell en les últimes jornades. Cal destacar, però, que, Munitis el dia del seu debut (Andorra, 0-1) va fer jugar Kike Royo, amb qui va coincidir a Badajoz, però des d’aleshores, l’ex del València Mestalla ho ha jugat tot. “Jo vaig venir a Sabadell per demostrar i donar el màxim de mi. Estic totalment preparat per quan el míster em necessiti”, deia aquest matí el de La Vall d’Uixó.

Just abans de l’acomiadament d’Antonio Hidalgo, Emilio Bernad també va ser l’escollit del de Canovelles, i amb l’arribada de Munitis tot apuntava que Kike Royo tornaria a la titularitat. Però, com diem, una única titularitat pel logronyès i poc més, ja que Bernad s’ha consolidat sota pals. Els últims tres partits, on el Sabadell ha sumat set punts de nou possibles, coincideixen amb el de La Vall d’Uixó a la porteria, però tal com ha reconegut ell aquest migdia, l’equip ha de seguir creixent: “Nosaltres sempre hem d’afrontar els partits amb el màxim respecte i les ganes de guanyar els tres punts. Tenim un molt bon equip i hem de seguir creixent”. Ara, el conjunt arlequinat continua preparant la visita del Betis Deportivo del pròxim dimarts (19:30h) a la Nova Creu Alta.

Poc moviment al mercat d’hivern

Pel que fa al mercat de fitxatges, no s’espera que hi hagi massa moviment en les pròximes hores. Ara bé, la sortida que ahir va anunciar el club de Toni Gabarre desencalla el capítol d’arribades, ja que el Centre d’Esports necessitava alliberar massa salarial per poder incorporar nou jugadors. La prioritat continua sent un central esquerrà que substitueixi César Morgado, i Cristian Galas, central de la ‘Cultu’, continuaría com a gran posicionat, tot i que primer hauria de rescindir al Reino de León. A més, segons va avançar Xavier Andreu el passat dilluns a L’Arlequinat, el club també s’hauria fixat en un central espanyol que actualment juga a l’estranger. Per últim, no es descarta que també pugui arribar un davanter centre per ocupar el lloc de Toni Gabarre, però ara com ara està molt complicat.