Toni Gabarre abandona el Sabadell al mercat d’hivern

Era un dels grans rumors d’aquest mercat d’hivern i ja és oficial. El Sabadell ha anunciat un acord amb Toni Gabarre perquè el davanter aragonès abandoni el club arlequinat. El futbolista de Huesca va arribar a l’estiu i havia de ser una de les grans referències ofensives de l’equip, però marxa sense haver marcat cap gol en els 13 partits que ha jugat. Després d’una inoportuna lesió a la pretemporada que va engegar totes les alarmes, Gabarre va debutar amb el Centre d’Esports contra l’Alcoyano i va ser titular en dos partits de lliga, encara que només ha disputat 493 minuts.

La marxa de l’atacant deixa el Sabadell amb dues fitxes lliures per a jugadors majors de 23 anys. Això obre la porta a possibles moviments en aquest mercat d’hivern, sent la incorporació d’un central la màxima prioritat. També hi ha una fitxa per jugadors menors de 23 anys disponible, però la irrupció de Sergi Altimira i la presència de David Astals i Froi Leal a la dinàmica del primer equip descartaria aquest escenari. En el capítol de sortides, encara s’ha de veure què passarà amb Moha Ezzarfani, sense presència a l’equip en les últimes jornades i que podria estar a la rampa de sortida.

Amb tot això, el Sabadell prepara el partit de dimarts vinent contra el Betis Deportivo. El duel, que es va ajornar a causa del brot de COVID que va afectar l’equip al desembre, podria acabar amb l’equip fora del descens en cas de victòria arlequinada. Després de sumar set dels darrers nou punts, els homes de Pedro Munitis comencen a retrobar-se amb la seva millor versió quan la primera volta està a punt d’acabar. Queda molta lliga i també molt mercat, però l’única cosa segura és que Toni Gabarre no tornarà a vestir la samarreta del Sabadell.