Pedro Munitis: “Tinc plena confiança en tots els meus jugadors”

Tot i els nombrosos obstacles que li han aparegut al Centre d’Esports en les últimes setmanes, el conjunt de Pedro Munitis ha estat capaç de deixar molt bones sensacions en les darreres jornades. Ahir al Municipal de Palamós el Sabadell va viatjar amb només 15 fitxes del primer equip, i tot i això, va ser capaç de sumar un empat insuficient en un duel que va merèixer molt més. “Hem fet moltes més coses bé que no pas malament. És cert que hem tingut 10 minuts on hem sabut patir, però a partir d’aquí ens hem fet amos del partit”, valorava ahir Pedro Munitis en l’acabar el duel.

Ara bé, un cop més, una ‘errada’ puntual va condemnar el Sabadell a encaixar un gol -Álex Cala- que es podria haver evitat en unes circumstàncies diferents. “En el gol ens hem desajustat, però a la segona part hem entrat molt bé i hem corregit els petits erros de la primera meitat”, deia Munitis. En aquest sentit, el conjunt arlequinat va ser molt superior al Costa Brava en el segon temps, i de fet, va gaudir d’un parell d’ocasions claríssimes de Kaxe per endur-se els tres punts de Palamós. Tot i això, el tècnic càntabre del Sabadell es va mostrar molt tranquil amb l’actuació del davanter basc: “Em preocupa molt poc la seva falta de gol, ja que els minuts que ha disputat han estat molt bons. Que les ocasions acabin d’entrar és qüestió de temps”.

El que sí que no va perdonar, però, va ser Nèstor Querol, autor de l’empat mitjançant un golàs des de la distància impossible per Marcos. Munitis també va voler destacar el paper del jugador castellonenc en les últimes jornades: “Nèstor està donant un nivell molt alt, ja que a Castàlia va ser ell qui va provocar el penal. Ens dona un treball brutal”. Cal destacar, que, amb la diana d’ahir, és la primera que suma un davanter centre del Sabadell aquesta temporada, ja que ni Kaxe ni Toni Gabarre han vist porteria fins al moment.

Linares, l’objectiu més pròxim amb el mercat en l’horitzó

En referència a Gabarre, l’aragonès no va viatjar ahir a Palamós, ja que és un dels jugadors contagiats per la COVID-19, però és un dels jugadors en els quals treballa el club per donar-li sortida en aquest mercat d’hivern. Moha Ezzarfani, qui ahir tampoc va tenir minuts, és l’altre assenyalat, tot i que Munitis va manifestar ahir que té plena confiança en tots els seus jugadors. Ara, la prioritat és començar a preparar el partit del Linares del dissabte, però el club segueix treballant per reforçar l’equip, en la mesura del que sigui possible, en la finestra d’incorporacions que es tanca a final de mes.