La falta d’encert torna a deixar el Sabadell sense la victòria

Empat del Sabadell davant la UE Costa Brava en un duel atractiu, amb ocasions i que s’hauria pogut decantar per tots dos equips. S’han avançat els locals amb un gol de Calatrava, el millor futbolista dels blaugranes avui. A la segona meitat, i amb un ritme més alt, el Sabadell ha empatat gràcies a un golàs de Néstor i ha estat a punt de donar-li la volta al marcador als minuts finals, però les dues ocasions de Kaxe no han entrat. Finalment, repartiment de punts que no serveix per cap dels dos conjunts.

La COVID, les baixes per lesió i les sancions han obligat Pedro Munitis a cridar tres jugadors del filial per completar la convocatòria. L’onze titular, també condicionat per absències destacades, ha apostat pel mateix sistema que el càntabre havia utilitzat als partits anteriors i amb la idea de tenir la pilota. No obstant això, ha estat el Costa Brava qui primer ha avisat amb dues arribades, obligant una d’elles a Emilio a lluir-se amb una gran mà. A partir d’aquí, els dos equips s’han anat intercanviant cops en forma d’ocasions sense que arribés el primer gol.

El Sabadell ha tingut la pilota i el Costa Brava ha esperat la seva oportunitat. Entre Aarón Rey i Àlex Calatrava s’han dividit el protagonisme durant tota la primera meitat. El primer, de fet, ha estat objecte d’un possible penal que l’àrbitre no ha xiulat. La rèplica de l’extrem local ha arribat en forma de gol. Després d’una centrada dins l’àrea, Calatrava ha agafat el refús i ha definit a la perfecció per avançar els seus abans del descans. La gerra d’aigua freda ha envaït l’afició arlequinada desplaçada fins a Palamós.

A punt d’una remuntada èpica

Després d’un cop dur, reacció arlequinada per buscar l’empat. El Centre d’Esports ha sortit del descans amb una marxa més i Néstor ha estat a punt de marcar i només Marcos -que cada setmana deixa una aturada espectacular- ho ha evitat. Els locals, amb l’avantatge al marcador, han volgut esperar el Sabadell al darrere i ho han acabat pagant. Néstor Querol, després d’una gran acció individual, ha connectat una canonada des de la frontal que ha afusellat la porteria del Costa Brava. El gol de l’empat ha fet justícia a la igualtat entre tots dos equips, però quedava molt partit i gairebé mitja hora pel final del partit.

I la bogeria ha agafat protagonisme als minuts finals. Tots dos equips han mogut fitxa buscant trencar la igualtat, tot i que la més clara l’ha tingut Kaxe en un mà a mà que no ha entrat quan tota l’afició arlequinada ja el celebrava. Però no ha estat l’única del davanter basc, que instants abans del final no ha calculat bé a l’hora de rematar dins l’àrea i ha enviat un xut molt clar als núvols. Al temps afegit, poc joc i un Costa Brava que ha signat un empat que els arlequinats han lluitat fins al final per trencar. Malauradament, l’equip de Pedro Munitis no ha pogut endur-se més que un punt tot i el bon treball que ha realitzat l’equip sobre la gespa.

FITXA TÈCNICA

UE Costa Brava:  Marcos Pérez; Pere Martínez (Marc Manchón, min. 21), Perone, Monreal, Forlín, Varela; Galindo, Antonio Romero; Calatrava (Moussa, min. 59), Boris Garrós (Nuha, min. 59) i Álex López.

CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo; Iago Índias, Sergi Altimira; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Alfred Planas; Néstor Querol (Kaxe, min. 78).

Gols: 1-0, min. 40, Àlex Calatrava. 1-1, min. 65, Néstor Querol.

Àrbitre: Antonio Monter Solans (Col·legi Aragonès) ha amonestat Ale Galindo (min. 51), Forlín (min. 61), Sergi Altimira (min. 72), Joseba Muguruza (min. 72) i Moussa (min. 76).

Estadi: Municipal de Palamós.