Visita a Palamós amb un grapat de baixes per estrenar el 2022

El futbol tornarà abans d’hora pel Centre d’Esports i la Unió Esportiva Costa Brava, ja que demà ambdós equips recuperaran el duel de la jornada 15 que no es va poder disputar en la seva data establerta a causa del brot de coronavirus que va patir el conjunt arlequinat. Ara bé, sembla que la COVID-19 no vol marxar de Sabadell, ja que el passat divendres el club sabadellenc va anunciar tres positius més. No obstant això, ara com ara el duel es disputarà si no hi ha un contratemps d’última hora.

Pel que fa al rival, conjunt on hi juguen fins a tres exarlequinats com ara Boris Garrós, Aleix Roig i Antonio Romero, el conjunt d’Oriol Alsina arriba al duel en plena forma, ja que acumula dues victòries consecutives. A més, en cap dels dos triomfs el Costa Brava ha encaixat, i els hi han servit per deixar el fanalet vermell enrere i enlairar-se fins als 13 punts, un menys que el Sabadell. Ara bé, els homes de Pedro Munitis visitaran el Municipal de Palamós després d’assaltar Castàlia en l’última jornada de l’any, el que va ser una de les millors actuacions del Centre d’Esports aquesta temporada. La permanència ara mateix és a sis punts, però si el Sabadell és capaç de guanyar els dos partits que té pendents -el primer d’ells demà-, podria sortir del descens.

Novetats al Centre d’Esports

La victòria al Nou Castàlia va deixar molts peatges al conjunt arlequinat, ja que Jacobo González, Sergio Aguza i David Astals no podran ser demà de la partida per sanció. A més, cal sumar-li la ja coneguda lesió de gravetat de César Morgado, qui ja té la baixa federativa i a qui el club busca un substitut de garanties en aquest mercat d’hivern. Ara mateix, un central esquerrà és la gran prioritat de la direcció esportiva en la finestra de fitxatges.

Però això no és tot, ja que com hem dit anteriorment, el divendres el club va anunciar tres positius més, dos dels quals són jugadors i que demà no hi seran a Palamós. Per últim, Guillem Molina és la gran incògnita, ja que l’ex del València Mestalla arrossega molèsties durant els últims dies. Així doncs, Pedro Munitis haurà de reinventar-se a l’hora de dibuixar l’onze que presenti demà a Palamós.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Iago Indias, Diego Caballo; Xavi Boniquet, Sergi Altimira; Moha Ezzarfani, Aarón Rey, Alfred Planas; Néstor Querol.

On veure el Costa Brava – CE Sabadell

El partit, que el dirigirà Antonio Monter Solans (Col·legi Aragonès), es podrà veure exclusivament per Footters.