Hummel continuarà vestint el Sabadell dues temporades més

El Centre d’Esports ha anunciat que la vinculació entre el club arlequinat i la marca danesa es perllongarà dos anys més. Després de cinc anys, aquesta temporada expirava l’acord entre totes dues parts i, finalment, es mantindrà el mateix proveïdor fins a l’any 2024. Per tant, Hummel continuarà vestint el primer equip del Sabadell i també el futbol base arlequinat després de l’acord per la renovació del contracte de patrocini. Des de l’ascens a Segona Divisió, els dissenys d’Hummel han estat populars i les segones equipacions -especialment la de la Torre de l’Aigua d’aquest any- han agradat entre els aficionats arlequinats.

La gran novetat no és, ara per ara, en el disseny de les samarretes, però sí que ho serà en l’elecció d’aquests. Segons ha anunciat el club, els socis del Sabadell triaran les equipacions oficials de la pròxima temporada que presenti juntament amb Hummel. Els dissenys es presentaran en poques hores i la votació es podrà fer per via telemàtica fins al dia 5 de gener. Tal com detalla el Centre d’Esports, hi haurà tres dissenys per la primera i la segona equipació entre els quals hauran d’escollir els socis. La decisió serà, per tant, consensuada entre tots els socis, refermant l’aposta del club de donar veu a l’afició.