César Morgado diu adeu a la temporada

Es confirmen els pitjors pronòstics a la infermeria del Centre d’Esports. Aquest migdia s’ha conegut que César Morgado, central del Sabadell que va haver de retirar-se en llitera al tram final del duel a Castàlia, pateix un trencament del lligament encreuat anterior del seu genoll esquerre. Una acció totalment desafortunada que condemna el defensa arlequinat a acomiadar-se de la temporada abans d’hora. Ara bé, tot i que no era oficial, tot apuntava que la lesió era de gravetat, ja que els gestos de dolor i de patiment de Morgado a l’hora d’abandonar el terreny de joc eren considerables. De fet, va ser Aleix Coch -qui també va patir una lesió similar al seu genoll- el primer a alertar-se.

Amb l’arribada de Pedro Munitis a la banqueta, César Morgado s’havia convertit en un fixe pel tècnic càntabre, ja que Munitis el coneixia de la seva etapa al CD Badajoz on també van coincidir. Així doncs, Morgado posa punt final a la campanya 2021/2022 havent disputat 12 partits -sumant lliga i Copa-, 11 dels quals ha estat titular. A més, l’ex del Badajoz ha marcat dos gols amb l’arlequinada, i precisament un d’ells va servir per endur-se els tres punts del Municipal de Cornellà.

Ara, Munitis només tindrà un central esquerrà disponible, Teo Quintero. Tot i això, amb el clàssic 4-2-3-1 que utilitza el tècnic del Sabadell, les alternatives a la zona defensiva són diverses, ja que Iago Indias, Guillem Molina o Óscar Rubio poden jugar de centrals a cama canviada. Després de confirmar-se la lesió de César Morgado, queda comprovat que el triomf del Centre d’Esports a Castàlia va tenir molts peatges, ja que més enllà de Morgado, Munitis tampoc tindrà disponibles a Sergio Aguza, David Astals i Jacobo González en el primer compromís de l’any a Palamós, ja que tots tres estan sancionats.