Néstor Querol: “Volem demostrar el que som i canviar la dinàmica”

Gairebé dues setmanes després, el Sabadell està de tornada. El brot de COVID-19 que va afectar la plantilla abans de la visita al Costa Brava ja és història i l’equip ha tornat aquest matí als entrenaments. Amb dos partits pendents, l’actualitat passa ara pel partit d’aquest diumenge al migdia contra el CD Castellón. Els orelluts ocupen posicions de playoff i els arlequinats no estan en un bon moment, però aquests dies d’aturada també tindran el seu efecte. Així ho ha confirmat Néstor Querol, atacant del Centre d’Esports i un dels capitans de la plantilla, a la roda de premsa prèvia a la visita a Castàlia.

Necessitàvem tornar a estar junts i teníem moltes ganes de tornar a entrenar i veure’ns les cares“, ha afirmat el futbolista valencià que la temporada passada -i també a l’últim partit de l’any- va marcar contra el Castellón. Serà un partit especial per Querol, però també té molt clar quina és la prioritat de l’equip: “Necessitem puntuar i treure els tres punts. La situació és complicada i volem demostrar el que som i canviar la dinàmica“. A més, el jugador arlequinat ha apuntat cap als davanters i el fet que s’han d’exigir “molt més” i que treballen amb aquest objectiu.

Com un dels quatre capitans de la plantilla, Néstor Querol és conscient de tot el valor que té per moltes persones el Sabadell. “Hem viscut moltes situacions i hem de demostrar què és ser arlequinat“, ha afegit. A l’espera de veure com evolucionen els futbolistes lesionats, Pedro Munitis tindrà tota la setmana -com a mínim des d’avui- per preparar el seu tercer partit al capdavant de la banqueta arlequinada. Serà l’últim de l’any i l’equip no tornarà a jugar fins al 8 de gener, contra el Linares i en un duel pel qual els arlequinats poden aconseguir entrades col·laborant amb el Gran Recapte Arlequinat.