Visita a Palamós amb l’ombra de la COVID al darrere

Semblava que no es jugaria i, a hores d’ara, la RFEF ha decidit que la visita del Sabadell a la UE Costa Brava es jugui sense més problemes. L’aparició de tres positius de COVID-19 a la plantilla arlequinada van fer saltar totes les alarmes. Però això no és el pitjor, ja que fins a cinc membres més de l’equip no tenen la pauta completa de vacunació i han d’estar confinats durant deu dies. Això deixa un total de, com a mínim, vuit baixes per aquesta visita a Palamós. A més, Aleix Coch i Ramon Folch també seran baixa, tot i que el seu estat respecte a la malaltia és desconegut.

La situació agafa un rumb encara més dramàtic per Pedro Munitis i els seus homes. Derrota a l’últim minut contra l’Andorra, eliminats a la Copa i havent de disputar un partit amb un nombre inimaginable de baixes. I tot això amb l’equip en descens i en una situació esportiva molt dolenta. Encara s’ha de veure el resultat de les proves PCR a les quals es va sotmetre la resta de la plantilla ahir, però el partit s’hauria de jugar si la RFEF no canvia d’opinió. Serà, de fet, un duel entre dos equips en descens i que necessiten sumar tres punts.

Érem pocs i l’àvia ha portat bessons

Mals resultats, canvis a la banqueta i la direcció esportiva, dubtes i l’equip en descens. Hi ha qui diu que Déu apreta, però que no ofega. Ara mateix, aquesta frase deu consolar ben poc al club. El partit contra el Costa Brava ha de ser clau per canviar la dinàmica, però s’ha d’afrontar amb una plantilla molt minvada per la COVID. No han transcendit el nom dels vuit jugadors que no estaran disponibles, però és molt probable que hi hagi baixes sensibles si el partit, finalment, s’acaba disputant com està previst.

A aquest fet se li ha de sumar la situació esportiva d’un Sabadell que no aixeca cap. Els mals resultats són la punta de l’iceberg i el fet d’enllaçar dos enfrontaments contra equips de la zona baixa havia de ser un trampolí. No obstant això, la gran preocupació ara és els jugadors infectats es recuperin sense més conseqüències i no apareguin més casos a la plantilla. Això podria aturar totalment l’activitat de l’equip durant alguns dies. La possibilitat està allà, però la realitat és que el partit hauria de començar a les cinc de la tarda al Municipal de Palamós.

La Tramuntana no bufa a la Costa Brava

El canvi de nom de la UE Llagostera havia de suposar un canvi i un creixement al club, però les coses no acaben de sortir. La UE Costa Brava ocupa l’última posició a la classificació i no guanya des del mes de setembre. Ha sumat sis gols fins ara i, esportivament parlant, està pitjor que el Sabadell. La situació amb la COVID, per sort, no està tan malament com a la Nova Creu Alta. Els gironins han començat malament i s’espera una revolució a l’hivern, però abans han d’afrontar un duel exigent contra un rival que necessita guanyar costi el que costi.

Amb un equip farcit de jugadors amb passat a Sabadell, l’equip dirigit per Oriol Alsina -que està sancionat després de veure la vermella contra el Castilla- aspira a guanyar per apropar-se a un rival directe. Els locals no han donat amb la tecla i la falta de gol és alarmant, però comparteixen aquesta característica amb el Centre d’Esports. Amb dubtes o sense ells, tot apunta a un duel dramàtic per l’equip que surti derrotat. L’empat tampoc acabaria de servir a cap dels dos conjunts, ja que la salvació es podria allunyar una mica més en funció dels resultats de la setmana.

On veure el UE Costa Brava – CE Sabadell?

El partit, que el dirigirà Antonio Monter Solans (Col·legi Aragonès), es podrà veure exclusivament per Footters.