El UE Costa Brava – CE Sabadell, ajornat

Ja és oficial. A poc més de tres hores pel partit, el club ha fet oficial l’ajornament del duel que s’havia de disputar aquesta tarda (17:00h) al Municipal de Palamós entre la UE Costa Brava i el CE Sabadell. Cal destacar, que, el Sabadell ho ha fet oficial fa uns minuts, ja que estava esperant la notificació per part de la RFEF, que ha trigat moltíssim a arribar. En aquest sentit, la Federació també ha emès un comunicat en el qual explica que la plantilla arlequinada ha patit un brot de la COVID-19 i són set membres de l’equip els que han donat positiu (tres ja es coneixien ahir).

Així doncs, el duel no es jugarà avui tal com estava previst, i la Federació haurà de buscar una nova data, “la més propera possible”, segons ha explicat al comunicat. A més, cal afegir que cinc jugadors de la primera plantilla del Sabadell no tenen la pauta completa de vacunació, per la qual cosa hauran de fer quarantena. Ara, la gran incògnita és saber si el partit de la setmana que ve contra el Betis Deportivo es jugarà o no, però si no hi ha cap gir d’última hora, el duel que s’hauria de jugar a la Nova Creu Alta també quedarà ajornat.