Confirmats tres casos de COVID-19 a la plantilla

El CE Sabadell ha comunicat aquest divendres que els serveis mèdics del club han detectat tres casos positius de COVID-19 a la plantilla en les proves efectuades ahir. Segons el comunicat, els afectats es troben “aïllats amb símptomes lleus i el club ha activat els protocols sanitaris previstos”. La resta de la plantilla i el cos tècnic es van sotmetre a les proves de COVID-19 i van resultar negatius.

Aquest matí s’han realitzat noves proves a tota la plantilla, els resultats de les quals es coneixeran durant la tarda de divendres. El club, que ha suspès la roda de premsa de Pedro Munitis, ha notificat els resultats a les autoritats sanitàries i a la RFEF, i es troba a l’espera de noves indicacions abans de la visita de demà a Palamós, on s’ha d’enfrontar a la UE Costa Brava.