Què ens espera abans d’acabar l’any?

Arriba el mes de desembre i l’any comença a acomiadar-se. 2022 és ja a l’horitzó i al Centre d’Esports, un objectiu clar: sortir del descens. La crisi esportiva va precipitar fa pocs dies la destitució d’Antonio Hidalgo, substituït per Pedro Munitis, que no s’ha estrenat de la millor manera a la banqueta arlequinada. Una derrota en l’últim minut davant l’Andorra a la Nova Creu Alta i l’eliminació de la Copa del Rei a Sanlúcar de Barrameda han agreujat encara més la delicada situació del Sabadell. Abans de deixar enrere el 2021 i marxar a unes vacances més que necessàries, l’equip haurà d’afrontar tres jornades de Primera RFEF.

La primera serà aquest dissabte davant la Unió Esportiva Costa Brava. El cuer posarà a prova un grup cridat a assolir altres objectius en un partit de tres punts vitals per a tots dos. Un visitat Palamós, el Centre d’Esports tornarà a casa el dissabte 11 de desembre, quan rebrà el filial del Real Betis a l’estadi. De l’últim, passarà a enfrontar-se al penúltim i, ara com ara, el primer equip per sota a la classificació. Castàlia serà el darrer compromís arlequinat d’un any per oblidar. Un Castellón que estarà lluitant per seguir enganxat a les posicions de playoff serà l’últim repte dels jugadors de Pedro Munitis. Sens dubte, serà un tancament que pot ser vital.