Eliminats a les primeres de canvi

El CE Sabadell afrontava aquest dimarts el primer duel de la Copa del Rei visitant l’Atlético Sanluqueño a El Palmar. Després de la derrota davant l’Andorra en lliga, els arlequinats no han pogut superar la primera ronda a Andalusia. Amb gols de Miguelete i Armental, l’equip de Buenaventura ha guanyat i s’ha classificat per a la segona eliminatòria de la Copa.

El partit ha arrencat amb un clara ocasió pels sabadellencs. En el minut tres, Moha s’ha plantat sol davant Palomares, intentant un barret que ha acabat a les mans del porter local. El conjunt de Pedro Munitis ha sortit amb una clara intenció d’atacar la porteria de l’Atlético Sanluqueño i ha protagonitzat diverses arribades. Passat el quart d’hora, Néstor ha sorprès amb una centrada everinada que ha quedat en res. Un minut després d’aquesta acció, Emilio s’ha reivindicat sota pals amb una aturada decisiva sobre el remat de Canillas. Palomares també ha tingut el seu moment de glòria fregant la mitja hora de joc, desviant l’intent de Moha.

Miguelete decideix el duel

L’Atlético Sanluqueño s’ha bolcat en atac i ha generat problemes a la defensa del Sabadell. De fet, de nou Bernad, s’ha lluït amb una nova aturada a Canillas. Els andalusos han insistit sobre l’àrea arlequinada, però sense premi en els primers instants de la segona meitat. El gol, però, ha acabat arribant en el 65, quan Miguelete ha enviat un tir des de la frontal de l’àrea ajustat al pal dret de la porteria d’Emilio Bernad. 11 minuts després, la sentència. Armental ha aprofitat una caiguda de Morgado per fer el segon. El Sabadell ho ha lluitat fins a l’últim minut, però l’encert segueix sense aparèixer a les botes arlequinades.

FITXA TÈCNICA

Atlético Sanluqueño: Palomares, Héctor Martínez, Javi Duro, Javi Barrio, Edu Oriol, Azkue (Teo García, 67′), Hassaane (Caballé, 59′), Javi Navarro, Toni García (Miguelete, 59′), Armental (Cabrera, 76′) i Canillas (Lucas Gaúcho, 59′).
CE Sabadell: Emilio Bernad, Dani Sánchez (Caballo, 71′), Teo Quintero (Morgado, 63′), Iago Indias (Aguza, 63′), Óscar Rubio, Guillem Molina, Altimira (Kaxe, 77′), Aarón Rey, Moha Ezzarfani, Néstor Querol i Gabarre (Jacobo González, 71′).
Gols: 1-0, 65′, Miguelete; 2-0, 74′, Armental.
Àrbitre: Alejandro Lucena Perdomo (Las Palmas). Ha amonestat Jacobo González, Iago Indias, Azkue, Aarón Rey i Aguza. Ha expulsat Guillem Molina per doble groga.
Estadi: El Palmar.