El Sabadell s’estrena a la Copa davant l’Atético Sanluqueño sense Aleix Coch

Després d’un inici a la lliga totalment nefast amb l’equip a cinc punts de la permanència, demà el Sabadell visitarà El Palmar de Sanlúcar de Barrameda per veure’s les cares amb l’Atlético Sanluqueño en el que serà l’estrena del conjunt arlequinat a la Copa del Rei 2021/2022. Tot i que la prioritat és la lliga, demà el conjunt arlequinat té l’oportunitat de superar la primera ronda de la competició del KO, fet que provocaria que el club rebés una recompensa econòmica per part de la Federació per haver superat l’eliminatòria. Ara bé, l’escenari no serà gens fàcil, ja que al davant hi serà un Atlético Sanluqueño que també somia  avançar rondes a la Copa.

Amb el duel de demà, serà la segona vegada aquesta temporada que el Sabadell i el conjunt andalús es vegin les cares, ja que els homes de Pedro Bunaventura van visitar la Nova Creu Alta en la jornada 8. Cal destacar, que, aquell dia el Centre d’Esports va sumar el primer triomf del curs gràcies a un gol de Moha Ezzarfani en el tram final, així que, ben segur, l’Atlético Sanluqueño tindrà ganes de revenja. A més, els andalusos venen de rascar un empat a la lliga contra l’Albacete ‘in extremis’, fet que els ha permès dormir quatre punts per sobre de la zona de descens. Per últim, com és habitual en aquests partits, Buenaventura donarà minuts als jugadors menys habituals, com ara Diego Cervero, Theo García, Antonio Navas o un Dani Güiza que, ara com ara, és el gran dubte de l’Atlético Sanluqueño.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Pel que fa al Sabadell, segons va destacar Pedro Munitis en la seva presentació com a tècnic arlequinat el passat divendres, el càntabre utilizarà el duel de demà per donar minuts a tota la plantilla: “És un destorb perquè ens agradaria tenir més dies per treballar, però, d’altra banda, em permetrà veure tots els jugadors”. Així doncs, s’espera un onze molt diferent en comparació al que va presentar Munitis el dissabte contra l’Andorra a la Nova Creu Alta, on jugadors com ara Teo Quintero, Dani Sánchez, David Astals o Toni Gabarre guanyin més protagonisme. Ara bé, el que demà no serà de la partida és Aleix Coch, ja que el club ha fet oficial que el central pateix una lesió a l’adductor major de la cama dreta i es perdrà els pròxims tres o quatre partits.

On veure l’Atlético Sanluqueño – CE Sabadell?

El partit corresponent als 1/64 de la Copa del Rei i que xiularà Alejandro Lucena Perdomo (Col·legi Canari), es podrà veure exclusivament per Footters.