Visita de l’Andorra a la Nova Creu Alta en l’estrena de Pedro Munitis al capdavant de l’equip

Després de pràcticament quatre dies mal comptats, avui Pedro Munitis dirigirà el seu primer partit com a nou entrenador del Centre d’Esports. I ho farà davant un Andorra que visita la Nova Creu Alta en novena posició amb 19 punts. Ara bé, el conjunt del Principat que dirigeix Eder Sarabia és un equip totalment diferent quan juga lluny de l’Estadi Nacional, ja que només han sumat tres dels 19 punts que acumulen fins al moment. Això sí, han estat tres empats, ja que l’Andorra encara no sap el que és guanyar a domicili aquesta temporada.

Cal destacar, però, que, amb la d’avui serà la segona visita de l’Andorra a la Nova Creu Alta aquesta temporada, ja que arlequinats i tricolors es van veure les cares en l’últim test de pretemporada del Centre d’Esports. Aquell dia, victòria per la mínima d’un Sabadell que va ser molt superior, sobretot amb pilota. En aquest sentit, els homes d’Eder Sarabia tendeixen a sortir amb la pilota jugada des del darrere, fet que els pot condemnar a patir nombroses pèrdues si el Sabadell és capaç d’exercir una pressió alta adeqada. “És un equip capaç de fer iniciacions molt netes, té automatismes a camp propi que alliberen jugadors amb temps i espai. Intentarem aportar els nostres matisos en funció del model de joc”, deia ahir Pedro Munitis en roda de premsa.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

En relació amb la figura de Pedro Munitis i en el seu debut a la banqueta del Sabadell d’aquesta tarda, giren dues grans incògnites: Què dibuix utilitzarà, ja que amb Hidalgo era habitual la defensa de tres, i què jugadors començaran d’inici. A la porteria, Emilio Bernad ha estat titular en els últims partits, però Kike Royo ja va coincidir amb el tècnic càntabre al Badajoz i això podria ser un al·licient per tornar a veure al porter logronyès sota pals. Ara bé, el que segur no serà de la partida és Ramón Folch, ja que el migcampista català segueix recuperant-se de la lesió que no li ha permès vestir-se de curt en l’últim mes. Així doncs, Munitis podria apostar per un trivot al mig del camp amb el clar objectiu de fer fort l’equip en la sala de màquines.

Possible onze del Sabadell: Kike Royo; Joseba Muguruza, Iago Indias, Aleix Coch, Diego Caballo; Facu García, Sergio Aguza, Sergi Altimira; Jacobo González, Kaxe i Moha Ezzarfani.

Novetats al FC Andorra

Pel que fa al conjunt del Principat, que es va desplaçar ahir a la tarda a Sabadell, Eder Sarabia no podrà comptar amb quatre homes pel partit d’aquesta tarda: Rubén Enri, Roger Riera i Marc Pedraza per lesió, ni amb Héctor Hevel, un dels homes més decisius de l’Andorra, per sanció, ja que va veure la targeta vermella contra l’Alcoyano en l’últim compromís. Com a curiositat, cal destacar, que, Ibai Gómez, ex de l’Athletic Club, s’ha estat exercitant durant tota la setmana sota les ordres d’Eder Sarabia, ja que es troba sense equip. Evidentment, però, no jugarà aquesta tarda a la Nova Creu Alta.

Possible onze de l’Andorra: Nico Ratti; Dani Morer, Adrià Vilanova, Diego González, Verges; Iván Gil, Martí Riverola, Rubén Bover; Sergio Molina, Carlos Martínez, y Manuel Nieto.

On veure el Sabadell – Andorra?

El partit, que el dirigirà Abraham Domínguez Cervantes (Col·legi Andalús), es podrà veure exclusivament per Footters.