Antonio Hidalgo, entre llàgrimes: “Li vull dir a l’afició que se’n va un dels seus”

Tres dies després de la desfeta (3-0) a Valdebebas davant el Real Madrid Castilla que va acabar amb l’etapa d’Antonio Hidalgo a la banqueta del Sabadell, aquest migdia el de Canovelles s’ha acomiadat de la parròquia arlequinada a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta. Així doncs, el ja extècnic del Centre d’Esports ha comparegut davant dels seus familiars més propers, tot el cos tècnic del Sabadell al complet, futbolistes de l’actual plantilla (Xavi Boniquet, Aleix Coch, Óscar Rubio, Nèstor Querol, Sergio Aguza i Diego Caballo), i dos exjugadors arlequinats, Ángel Martínez i Manu Lanzarote.

El de Canovelles, que posa punt final a la seva vinculació amb el Centre d’Esports després de dos anys i mig al capdavant de l’equip, ha volgut tenir paraules d’agraïment no només al seu cos tècnic, en especial a Juvenal Edjogo, sinó que també a la gent que forma la junta directiva i la direcció esportiva, com ara Albert Ramos, Bruno Batlle, Áxel Torres o Esteve Calzada, entre d’altres. A més, Hidalgo també ha volgut focalitzar el seu etern agraïment en Jordi Bransuela, encarregat del material del primer equip. Per últim, el ja extècnic del conjunt arlequinat no s’ha volgut oblidar de la figura de José Manzanera, amb qui “va dedicar-li moltíssimes hores al club”, tal com ell ha reconegut.

“El que més em retrec és no haver convençut a una sèrie de jugadors”

Tot i la llàstima per haver d’abandonar el club en aquestes circumstàncies, Hidalgo ha manifestat que entén, a la perfecció, que el club hagi pres la decisió de separar el camí que els ha unit durant les últimes tres temporades: “Amb aquesta situació, el canvi era necessari assumint la responsabilitat que tenia”. Cal destacar, però, que, Hidalgo marxa de Sabadell sense poder hever transmès als jugadors de l’actual plantilla la seva idea i la seva filosofia: “El que més em retrec és no haver convençut a una sèrie de jugadors de la meva idea, que no creguessin en el que proposava”. 

Pel que fa a l’afició, a qui va dirigir-se en una roda de premsa poc encertada després de la derrota contra el San Fernando, però que cinc dies més tard va corregir, el de Canovelles també li ha volgut deixar un missatge molt clar. Marxa un arlequinat de cor, una persona que estima el Sabadell i els seus colors: “Li vull dir a l’afició que se’n va un dels seus, algú que ha tingut una dedicació màxima. Gràcies per estar al meu costat i estimar-me tant”. Ara, amb l’etapa d’Antonio Hidalgo més que finalitzada, el club ultima l’arribada del nou tècnic amb la intenció que ja dirigeixi a l’equip el dissabte contra l’Andorra. En aquest sentit, si res no cau a última hora, Pedro Munitis podria ser l’escollit.