Duel capital contra un Real Madrid Castilla en plena forma

Pocs partits tenen tanta importància al mes de novembre com el que el Sabadell afronta avui a Madrid. Després d’una desfeta gairebé inexplicable contra el San Fernando, els homes d’Antonio Hidalgo afronten un duel que pot ser crucial. El futur del tècnic de Canovelles no sembla lluny del Centre d’Esports després del que va dir Esteve Calzada fa tres setmanes, però una derrota com la del San Fernando pot fer volar tot pels aires. És per això que, encara que quedi molta lliga, un mal resultat podria ser decisiu. Aquestes coses, però, s’hauran de parlar després que els arlequinats visitin el Real Madrid Castilla, un dels equips més en forma del grup.

El filial blanc acumula tres victòries consecutives i encara no ha perdut a cap dels sis partits que ha jugat a casa. L’Estadio Alfredo Di Stéfano és inexpugnable i únicament dos equips s’han pogut endur un empat fins ara. Però aquest Sabadell ja ha estat capaç de guanyar a Cornellà i sap que té qualitat de sobres per endur-se el triomf. L’aspecte mental serà clau, ja que el cop de diumenge passat és d’aquells que deixen una empremta dolorosa i s’haurà de veure com el paeix l’equip i com entra al partit.

Pau abans de la batalla

Antonio Hidalgo va aprofitar ahir la roda de premsa prèvia per demanar disculpes després de les paraules de diumenge passat: “Vull matisar el que vaig dir l’altre dia. El to no va ser el que havia de tenir i no és just que digués que a moltíssima gent no li agrada res del que fem“. Amb aquesta situació aparcada, l’equip afronta el partit arrossegant els problemes al mig del camp. Ramón Folch continua de baixa i Facu García i Sergi Altimira, absents per sanció la passada jornada, han patit problemes físics aquesta setmana i s’haurà de veure com arriben al partit.

Quan les coses no van bé, sempre acostuma a aparèixer algun problema més. La situació actual, amb un equip que no troba el camí de la victòria, ha de canviar i ho ha de fer davant un Madrid Castilla al qual el Sabadell només ha guanyat en tres de les catorze visites realitzades. Curiosament, pensar en el filial madridista sempre porta a la remuntada de la temporada 12/13 en un partit que els arlequinats van començar perdent 2-0 i van guanyar 2-3. La situació ha canviat, però Antonio Hidalgo i Juvenal Edjogo -dos dels homes que van jugar aquell dia- dirigiran l’equip per intentar aconseguir una victòria que calmi la tempesta.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Iago Índias, Aleix Coch, César Morgado; Joseba Muguruza, Facu García, Sergio Aguza, Diego Caballo; Aarón Rey, Jacobo González, Néstor Querol.

L’equip més en forma del grup

Tres victòries consecutives, una dinàmica que apunta cap a la zona alta i una generació de futbolistes excepcional. Amb tot això rebrà demà el Real Madrid Castilla al Centre d’Esports. Dirigits per Raúl González Blanco, un dels millors futbolistes de la història, els joves futbolistes de La Fábrica comencen a adaptar-se a la categoria després d’haver disputat el playoff la temporada passada. Aquest curs encara no han perdut a casa, on han marcat dotze gols i només n’han encaixat quatre. Són, juntament amb el Castellón i el Barça B, l’equip que millors resultats ha obtingut a les darreres jornades.

Però tots els filials acostumen a ser irregulars i el Sabadell, que no arriba al partit com a favorit, ha d’intentar aprofitar aquestes debilitats. Si bé és cert que tenen gent de molta qualitat, també han encaixat quinze gols i pateixen algunes badades ofensives que poden costar punts. És per això que serà clau l’encert de la davantera arlequinada per aprofitar aquestes situacions i intentar aconseguir algun punt d’un estadi molt complicat. De fet, els blancs no hi perden des del 25 d’octubre del 2020, fa més d’un any. Caldrà veure quina convocatòria fa Carlo Ancelotti amb el primer equip, ja que aquí es podria veure modificada l’onze de Raúl per aquest partit.

Possible onze del Real Madrid Castilla: Luis López; Santos, Gila, Marín, Pablo Ramón; Dotor, Antonio Blanco; Peter, Segio Arribas, Óscar Aranda; Latasa.

On veure el Real Madrid Castilla – CE Sabadell?

El partit, que xiularà Jaime Ruiz Álvarez (col·legi asturià), es podrà veure per Real Madrid TV i Footters.