Un mal somni a Valdebebas que podria acabar amb l’etapa d’Antonio Hidalgo

Revolució total d’Antonio Hidalgo a Valdebebas en el que ha pogut estar l’últim partit del tècnic de Canovelles al capdavant del conjunt arlequinat. En aquest sentit, Hidalgo ha apostat per un 4-3-3, amb les grans novetats d´Óscar Rubio, Guillem Molina, Faci García, Sergi Altimira i Nèstor Querol a l’onze titular. A més, ha donat continuïtat una jornada més a un Emilio Bernad que, tot i la derrota, s’ha mostrat molt segur tota pals. Pel que fa al duel, el primer a avisar ha estat el Real Madrid Castilla, i ho ha fet obrint la llauna mitjançant Juanmi Latasa després que el jove davanter madrileny superés Bernad de cap.

El gol de Latasa ha arribat en el millor moment del conjunt blanc, ja que eren els homes de Raúl González els que estaven dominant l’esfèric. Tot i això, tres minuts més tard Jacobo González, també de cap, ha incomodat la porteria defensada per Toni Fuidías. I de fet, el mateix Jacobo, en la jugada següent ha enviat la pilota a la part superior del travesser. I això no és tot, ja que l’ex del Tenerife ho ha tornat a intentar pel Sabadell al minut 37 després d’obligar Fuidías a estirar-se per tal d’evitar l’empat. Sens dubte, Jacobo González ha estat l’home més destacat del conjunt arlequinat.

Dos gols de penal sentencien el Sabadell

A la sortida de vestidors, ha estat el Centre d’Esports qui ha saltat a la gespa de l’Alfredo di Stefano molt més endollat, i de fet Sergio Aguza i Jacobo González han gaudit de dues ocasions que no han pogut materialitzar en gol. Quatre minuts més tard, però, Jaime Ruiz Álvarez s’ha inventat un penal per unes mans inexsitents de Jacobo que Óscar Aranda s’ha encarregat de transformar en gol. Però el mal somni només havia començat, ja que sis minuts més tard, nou penal favorable al Real Madrid Castilla després d’una falta de Guillem Molina dins de l’àrea petita sobre Marvin. Dotor, des dels 11 metres, ha fet el definitiu 3-0.

Arran d’aquí, els homes d’Antonio Hidalgo han abaixat els braços i s’han vist totalment superats per un Castilla que no ha parat de buscar el quart. Al tram final, Marvin ha gaudit d’una ocasió claríssima per deixar el Sabadell encara més mort, però entre Emilio Bernad i Iago Indias ho han evitat. Finalment, derrota contundent d’un Sabadell que no ha incomodat el conjunt local en cap moment del partit. Ara, a esperar una destitució d’Antonio Hidalgo que podria arribar en les pròximes hores.

FITXA TÈCNICA

Real Madrid Castilla: Toni Fuidías; Santos, Mario Gila, Rafa Marín, Pablo Ramón; Peter González (David González, 77′), Mario Martín (Iván Morante, 60′), Dotor, Óscar Aranda; Juanmi Latasa (Gudjhonsen, 77′) i Jaume Jardí.

CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio (Joseba Muguruza, 57′), Iago Indias, Guillem Molina, Diego Caballo (Dani Sánchez, 57′); Sergi Altimira, Sergio Aguza, Facu García (Moha Ezzarfani, 57′); Nèstor Querol, Jacobo González i Aarón Rey (Toni Gabarre, 57′).

Gols: Juanmi Latasa (1-0, 24′), Óscar Aranda (2-0, 53′) i Dotor (3-0, 60′).

Àrbitre: Jaime Ruiz Álvarez (col·legi asturià) ha amonestat Mario Martín, David González i Latasa per part del Real Madrid Castilla, i Sergio Aguza i Sergi Altimira per part del Sabadell.

Estadi: Alfredo di Stefano (uns 1.000 espectadors).