L’Atlético Sanluqueño, primer rival del Sabadell a la Copa del Rei

Aquesta tarda s’ha celebrat el sorteig de la primera ronda de la Copa del Rei, competició en la qual el Centre d’Esports competeix aquesta temporada. El destí ha volgut que els arlequinats s’enfrontin a l’Atlético Sanluqueño, conjunt de la Primera RFEF. Serà una eliminatòria a partit únic que es disputarà a Sanlúcar de Barrameda, ja que així ho ha determinat el sorteig entre els dos equips de la mateixa categoria. Els partits d’aquesta primera ronda es disputaran en dues setmanes, entre els dies 30 de novembre, l’1 o el 2 de desembre i abans de la visita del Sabadell a la UE Costa Brava el dissabte 4 de desembre a les 17h. Si els arlequinats superen l’eliminatòria, tindran una nova nit de copes a mitjans del mes de desembre.

Després d’haver militat a Segona Divisió la temporada passada -i malgrat ser a Primera RFEF aquest any-, el Sabadell tenia la plaça assegurada i no ha hagut d’accedir a la competició, per exemple, pel camí de la Copa RFEF. A causa d’això, els arlequinats han entrat a la competició com equip de Primera RFEF. Això donava moltes possibilitats al fet que es donés una eliminatòria amb un conjunt de la mateixa categoria, que ha estat el cas que s’ha donat al sorteig. Respecte a l’emissió del partit, Luis Rubiales, president de la RFEF, ha anunciat que tots els partits seran televisats per primer cop a la història. La temporada passada, de fet, no es van poder veure cap de les dues eliminatòries dels arlequinats a la Copa que els arlequinats van disputar a Eivissa.

Pròxima parada: Madrid

Un cop conegut el rival de la primera ronda de la Copa del Rei, el Sabadell torna a centrar-se en la Primera RFEF. La derrota amb el San Fernando va fer mal i va deixar la figura d’Antonio Hidalgo en una situació delicada. Els jugadors, tal com ahir va reconèixer Sergio Aguza, estan al costat del tècnic de Canovelles i confien en ell. Ara l’actualitat esportiva s’enfoca en la visita d’aquest dissabte al Real Madrid Castilla. El filial madridista arriba en un gran estat de forma, ja que suma tres victòries consecutives i encara no ha perdut a casa.

L’equip ha tornat a caure al descens i afronta ara una visita complicada a la Ciudad Deportiva de Valdebebas. Sigui una final o no, la necessitat de sumar tres punts s’ha convertit en urgent per un Sabadell que no acaba de trobar el camí dels bons resultats. La victòria a Cornellà apuntava cap a un canvi de rumb, però l’ensopegada amb el San Fernando deixa tot en un mar de dubtes. I mai se sap si la Copa del Rei pot servir també per capgirar aquest mal moment, però abans hi haurà dos compromisos vitals contra el filial blanc i l’Andorra.