Sergio Aguza: “L’equip creu en el treball d’Antonio Hidalgo”

Més enllà dels mals resultats i de la mala dinàmica, una de les notes positives de la temporada està sent el rendiment de Sergio Aguza, qui es va incorporar amb l’equip un cop el mercat ja havia finalitzat. En aquest sentit, el migcampista català s’ha convertit en un fix per a Antonio Hidalgo, ja que ho ha jugat pràcticament tot des de la seva arribada a la Nova Creu Alta. “En l’àmbit físic estic bé. Sí que és cert que va ser una situació nova per mi, ja que venia d’una pretemporada atípica. Ara, però, em trobo molt millor, amb un to físic òptim”, ha manifestat aquest migdia el ‘8’ del Centre d’Esports.

Pel que fa a la derrota contra el San Fernando de l’última jornada, creu que l’equip no va confiar-se al descans, ja que segons Aguza, el duel es va decidir per petits detalls: “L’equip va seguir competint, i els errors i els petits detalls van fer que se’ns escapés el partit. No penso que sigui ni per treball, ni per ganes ni per intensitat”. És evident que, després de la desfeta, la figura del tècnic del Centre d’Esports va quedar qüestionada una jornada més, però la plantilla, tal com ha dit Sergio Aguza, segueix creient en l’entrenador de Canovelles: “L’equip creu en Antonio Hidalgo. Poden sortir les coses bé o malament, però l’equip es buida i treballa. Nosaltres creiem en el que ens diu el míster, i això és un clar exemple de la confiança que hi ha entre ell i nosaltres”.

Ara, és moment de centrar-se en la visita del dissabte a Valdebebas per veure’s les cares amb el Real Madrid Castilla de Raúl González en el que serà el retorn de Sergio Aguza al que va ser casa seva. “Serà un partit molt especial, ja que allà vaig estar set temporades”, deia el migcampista arlequinat. Al davant hi serà el Castilla, un conjunt que arriba amb dinàmica ascendent al duel del dissabte, però tot i això, Aguza creu que la plantilla del Centre d’Esports està en el bon camí. “Estem en el camí per revertir la situació. Si l’equip no creies, els resultats serien diferents. A Madrid hem de fer el nostre treball i centrar-nos en nosaltres, en els detalls, en els duels, en el nivell individual de cadascú…”, ha conclòs Sergio Aguza.