Antonio Hidalgo: “A moltíssima gent no li agrada res del que faig”

Quan semblava que la calma havia arribat a la Nova Creu Alta després d’un inici de temporada poc desitjat, ahir al vespre la tempesta va tornar a aparèixer en l’entorn arlequinat. Cop dur, molt dur, d’un Sabadell que va marxar a vestidors amb 2-0 al marcador, i que, després d’una segona meitat pèssima, va veure com el San Fernando li remuntava al tram final amb un gol de Luka Cveticanin al temps addicional. “Crec que hem fet una bona primera meitat. Hem tingut situacions per fer el tercer, però en la segona part hem fet un pas enrere”, va manifestar Antonio Hidalgo després del partit.

El gol del jove jugador de Sèrbia del San Fernando va provocar que, una jornada més, gran part de la parròquia arlequinada acabés demanant la destitució del tècnic de Canovelles. En aquest sentit, Antonio Hidalgo va voler parlar alt i clar, ja que creu que és una situació que es va perllongant des de la campanya anterior: “Dona igual com ho faci, ja que a moltíssima gent no li agrada el que faig. És una sensació que s’arrossega des de la temporada passada… Que si la situació és una merda que res no val, que el que tenim ara ho comparem amb la temporada passada -futbol professional- i ara tot és una puta merda… És una sensació que tinc des de la banqueta”.

Pel que fa a la seva figura, que una jornada més queda qüestionada, Antonio Hidalgo va reconèixer que és normal que la gent demani la seva destitució, però que ell seguirà treballant per intentar reconduir la mala dinàmica. “La meva figura? És guanyar tots els partits d’aquí al final de temporada. Guanyar, guanyar i guanyar. Jo estic aquí per treballar”, deia el de Canovelles. A més, Hidalgo també va afegir que pot ser amb un altre tècnic milloraria la dinàmica de l’equip: “Si el club ha de decidir que vingui un altre entrenador, que vingui. Pot ser un altre tècnic ho fa molt millor que jo”. Per últim, Hidalgo va admetre que els jugadors també són responsables de la situació que s’està vivint: “Els jugadors han de donar molt més, i ells ho saben. El Jacobo ha estat vomitant tota la nit i no ha parat de córrer”.