L’afició aixeca la veu després de la derrota contra el San Fernando

La ressaca de la derrota del Sabadell contra el San Fernando no ha fet més que empitjorar. Ahir al vespre, justament després del partit, un grup d’aficionats es va dirigir a la tribuna de la Nova Creu Alta per demanar la dimissió d’Antonio Hidalgo. “Directiva espavila” era un dels termes que van utilitzar per mostrar un clar rebuig cap a la continuïtat del tècnic de Canovelles. La situació va ser similar a la que es va viure després del partit contra l’UCAM i que va acabar amb la destitució de Jose Manzanera com a director esportiu arlequinat.

Ahir, però, la situació es va embolicar encara més. Antonio Hidalgo va passar per sala de premsa i va fer algunes declaracions certament polèmiques. “Dona igual com ho faci. A moltíssima gent no li agrada el que faig, és una sensació que s’arrossega des de la temporada passada“, indicava el tècnic del Centre d’Esports. Aquestes paraules no s’han rebut gens bé des d’algunes penyes del club i la divisió entre entrenador i part de l’afició s’ha fet encara més gran. Això ha portat que avui s’hagin publicat dos comunicats des de dues de les penyes mostrant la preocupació per la situació de l’equip i demanant un relleu a la banqueta arlequinada.

Més dubtes que mai

La Penya Arlequinada Honor 1903 i la Penya Arlequinada The Walking Arlekin Club han aixecat avui la veu amb dos comunicats molt clars. Totes dues penyes es lamenten pels resultats de l’equip, però també demanen l’acomiadament d’Antonio Hidalgo i li recriminen les seves paraules després del partit d’ahir. “Només desitgem tota la sort del món al Sr. Hidalgo a partir d’ara, però ha de ser conscient que aquí ja ha cremat una etapa“, reclama el comunicat de la Penya Arlequinada The Walking Arlekin Club.

També va per la mateixa línia el comunicat d’Honor 1903: “Tots sabem que a la vida no és suficient la intencionalitat, sinó els resultats“. Ambdos comunicats també lamenten les paraules dirigides cap als aficionats per part d’Hidalgo quan va finalitzar el partit d’ahir. Si bé és cert que el clima després del partit va ser dur i complicat, l’ambient s’ha enrarit encara més després d’aquests dos comunicats. El club encara no ha realitzat cap mena de moviment, però el malestar que s’ha generat al voltant de l’entitat serà difícil de solucionar.

Encara sense director esportiu i amb l’entrenador més qüestionat que mai, l’equip afronta aquesta setmana la visita a un Real Madrid Castilla que encara no ha perdut a casa aquesta temporada. La situació esportiva topa frontalment amb una realitat social i institucional inimaginable fa pocs anys. Ahir, amb gairebé 4.000 aficionats a l’estadi, gran part de l’afició va esclatar després del gol de Luka Cveticanin. Es van veure mocadors, xiulades i crits. L’única solució passa ara per començar a guanyar, però el camí per arribar fins a les victòries sembla que va costa amunt aquesta temporada.