Nova oportunitat a casa per sumar un triomf que val més que tres punts

Una setmana més tard de sumar un triomf vital a Cornellà, aquesta tarda a les 17h el Centre d’Esports té una nova oportunitat d’allunyar-se de la zona de descens i, de mica en mica, anar escalant posicions. Al davant hi serà el San Fernando CD, conjunt que també arriba al duel després d’haver guanyat en l’última jornada. No obstant això, Sabadell i San Fernando tenen els mateixos punts, 11, però els andalusos són els que estan a la zona calenta de la classificació. És per això, que, el partit d’aquesta tarda val més que tres punts.

“El nivell d’atenció, de concentració, d’intensitat, de lluites, de disputes, d’anar, de no parar de córrer… ha de ser el mateix -que a Cornellà-. Sobretot amb això tindrem molt guanyat. A partir d’aquí hauran d’aparèixer els nostres jugadors diferencials per reafirmar la tendència”, deia el divendres Antonio Hidalgo en roda de premsa fent referència a la victòria a l’Estadi Municipal de Cornellà. Una victòria que, com diem, allunyaria a l’equip de la zona baixa, lloc que no li correspon, tal com va reconèixer l’homòleg d’Hidalgo, Nacho Castro, en roda de premsa: “És un equip que no estarà a sota, ho tinc claríssim. Per plantilla, per cos tècnic, per entrenador i per tot”.

L’HA #212 | Duel directe a la Nova Creu Alta

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Si no hi ha cap notícia d’última hora, s’espera que Antonio Hidalgo sigui bastant continuista i aposti per un onze molt semblant al que va presentar el passat diumenge a Cornellà. Ara bé, el gran dubte és qui acompanyarà Sergio Aguza a la medul·lar, ja que Facu García no podrà ser de la partida per sanció, mentre que Ramón Folch serà baixa una setmana més per lesió. En aquest sentit, Xavi Boniquet és l’únic migcampista natural disponible, però no es descarta que Guillem Molina avanci la seva posició i pugui exercir d’stopper. A més, cal destacar també, que, Pere Belmonte, del filial, s’ha entrenat amb el primer equip durant tota la setmana i serà part de la convocatòria.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Iago Indias, Aleix Coch, César Morgado; Joseba Muguruza, Sergio Aguza, Guillem Molina, Diego Caballo; Moha Ezzarfani, Jacobo González; Néstor Querol.

Novetats al San Fernando CD

Pel que fa al San Fernando, Nacho Castro perd per sanció a Juan Agüero, i Manu Moreno i Djak Traoré per lesió. En aquest sentit, amb la lesió de Moreno, el tècnic asturià només té un lateral esquerre disponible, Luis Ruiz, qui va aterrar a La Isla el passat dilluns després de la sortida de l’italià Fabio Eguelfi. Així doncs, no es descarta que l’ex del Lugo, que ja ha entrenat tota la setmana amb els seus nous companys, pugui debutar amb titularitat a la Nova Creu Alta aquesta tarda. D’altra banda, el San Fernando recupera Alpha Diounkou i Ramos Mingo, després que ambdós jugadors s’absentessin en l’última jornada contra el Nàstic de Tarragona per sanció.

Possible onze del San Fernando: José Perales; Sergio Cortés, Martí Crespí, Sergio Ayala, Luis Ruiz; Gerard Verge, Marc Carbó, Bicho, Jon Ander Dopico; Juanmi Callejón i Jonathan Biabiany.

On veure el CE Sabadell – San Fernando CD?

El partit, que xiularà Miguel Sesma Espinosa (col·legi de La Rioja), es podrà veure per Esport3 i Footters.