Joseba Muguruza: “No ens hem tret un pes de sobre, ja que només hem guanyat un partit”

Tot i que no va tenir l’inici de temporada que ell esperava per culpa de les lesions, Joseba Muguruza ja s’ha convertit en l’amo i senyor del carril dret del Centre d’Esports. És cert que el jugador basc va deixar molt bones sensacions durant la pretemporada, on de fet es va estrenar com a golejador, però una lesió li va impedir estar disponible durant les primeres quatre jornades. “M’ha costat entrar a l’equip”, ha reconegut aquest migdia un Muguruza que apunta a titular aquest diumenge contra el San Fernando. En aquest sentit, la visita del conjunt andalús servirà per reafirmar les bones sensacions que es van obtenir a Cornellà, escenari on mai havia guanyat el Sabadell fins al moment. “Era un camp complicat. Vam intentar fer un partit seriós sense complicar-nos amb pilota, i vam jugar al que s’havia de jugar”, deia ‘Mugu’.

Malgrat que ja ha quedat en el passat, Joseba Muguruza també ha parlat de la destitució de José Manzanera, qui va ser el director esportiu que el va fitxar del Castellón el passat mercat d’estiu. En aquest sentit, el de Deva ha manifestat que se sent responsable, en part, del seu acomiadament, ja que va ser l’encarregat d’errar el penal contra l’UCAM Murcia: “No va ser una situació gens fàcil, ja que l’equip va fer tot el possible per guanyar el partit. Sí que és cert que em vaig sentir responsable en bona part”. No obstant això, Mugurza ha confessat que té la suficient confiança per tornar a llençar un penal si es dona la situació: “Si es tornés a repetir, m’agradaria llençar-lo”.

Ara, l’objectiu del conjunt d’Antonio Hidalgo és sumar la segona victòria de la temporada a la Nova Creu Alta davant el San Fernando, un rival que no serà gens fàcil. Al vestidor, però, saben que no es pot tornar a repetir la imatge que van oferir durant la primera meitat a l’Estadi Balear: “És una victòria que necessitàvem pels nostres ànims, però esperem que no es torni a succeir el mateix que l’últim cop i puguem guanyar a casa”. Per últim, ‘Mugu’ ha deixat clar que la victòria a Cornellà va ser important, però que ni molt menys l’equip s’ha tret un pes de sobre. Segons el de Deva, “només s’ha guanyat un partit”.