Antonio Hidalgo: “Sabem que no estem tan malament com diuen les xifres”

El Sabadell va aconsegir una victòria de les importants al Municipal de Cornellà. Més enllà de derrotar a la UE Cornellà després de nou partits sense fer-ho, els tres punts suposen una injecció de moral per tothom. Tot es va posar molt de cara amb el gol de César Morgado al minut 3, però Antonio Hidalgo tenia clar que la concentració havia de ser màxima: “El nivell de concentració era vital perquè sabíem que jugar aquí no era gens fàcil. Aquesta victòria ens ha de servir per veure que podem fer les coses bé”.

Si la concentració era essencial, els petits detalls també van ser fonamentals. De fet, Hidalgo va destacar com, en una acció als minuts finals, la rematada de Sascha va tocar en un defensa i va anar fora. “Normalment, des que vam començar la temporada, totes aquestes accions anaven dins“, indicava el tècnic de Canovelles. El partit de l’equip en l’aspecte defensiu va ser molt bo i ha d’esperançar els jugadors: “No estem tan malament com diuen les xifres i això els jugadors ho saben“.

I si bé el gol el va fer un defensa, l’entrenador arlequinat també va tenir paraules pels seus atacants: “El treball dels davanters era clau amb i sense la pilota“. De fet, Kaxe va ser el protagonista de l’acció que va acabar amb Borja García expulsat a vint minuts per final en un bon moviment del davanter basc. No obstant això, Hidalgo va tornar a apuntar cap a la falta de gol com el principal problema de l’equip. Un equip que, a més, va tenir l’afició al seu costat des del primer minut. “No són bons moments i la gent que ve i ens segueix des de casa ens ajuda. Són el més important del club“, va apuntar Hidalgo després del partit.