Un rival maleït per un Sabadell que necessita guanyar

Ha arribat el moment de deixar el passat enrere. Jose Manzanera, director esportiu durant els últims quatre anys, ja és història del Sabadell. Aquesta decisió va ser la que la directiva va prendre després de l’empat de diumenge contra l’UCAM. I ara, amb una crisi esportiva confirmada pel mateix Esteve Calzada, el Centre d’Esports necessita capgirar la situació i començar a oblidar aquest inici de temporada tan dolent. Això, però, ho haurà de fer al Municipal de Cornellà i davant una Unió Esportiva Cornellà a qui no ha pogut guanyar en els nou enfrontaments anteriors entre tots dos conjunts.

La situació és delicada i les estadístiques no afavoreixen els arlequinats. Ara bé, si un equip és capaç d’allò que sembla impossible és el d’Antonio Hidalgo. El tècnic de Canovelles va ser ratificat l’altre dia, encara que cada cop més aficionats es mostren contraris a la seva continuïtat. L’única realitat és que el Sabadell necessita guanyar per allunyar-se del descens i per començar a revertir el 8/30 amb el qual ha arrencat la lliga. A més, i malgrat un preu de les entrades que busca fer l’agost, s’espera una important presència d’aficionats arlequinats a l’estadi del Baix Llobregat.

Un cop a sobre la taula

Quan les coses no van bé, hi ha una llei universal que sempre es compleix: tot pot anar a pitjor. Les coses no acaben de sortir i, aquesta setmana, el Sabadell afronta un duel trascendental. En primer lloc, perquè podria deixar el descens a tres punts amb un triomf. Més enllà d’això, guanyar a un rival maleït suposaria un cop sobre la taula i podria ser l’espurna que engegui la reacció de l’equip. I, després de la revolució de diumenge, la porteria continuarà amb Emilio Bernad sota pals. El valencià va deixar bones sensacions i, encara que Kike Royo no havia rendit malament, la balança es decanta ara per Bernad.

L’equip ha entrenat aquesta setmana a les instal·lacions del Can Rull per adaptar-se a la gespa artificial a l’hora de preparar el duel. No hi seran Ramón Folch i Sergi Altimira, lesionat i sancionat respectivament. David Astals es va perdre l’anterior partit, encara que podria arribar al duel. Un partit que, en paraules d’Antonio Hidalgo, “tindrà una sensació de perill constant” i en el qual l’equip “haurà d’estar molt concentrat“. El de Canovelles també va destacar a la prèvia que els seus jugadors tenen clar què han de fer, però que els jugadors necessiten victòries per apujar la moral.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Guillem Molina, Aleix Coch, César Morgado; Joseba Muguruza, Facu Gacía, Sergio Aguza, Diego Caballo; Jacobo González, Kaxe i Moha Ezzarfani.

Buscant apropar-se al playoff

La temporada del Cornellà no està sent molt dolenta, però tampoc és espectacular. Ocupen una posició de mitja taula i, malgrat que s’han mostrat irregulars en alguns moments, van arrencar el curs amb un canvi de projecte. Amb Raul Casañ a la banqueta dels verds, l’antic tècnic de la Peña Deportiva ha intentat donar-li identitat a l’equip. No han obtingut els millors resultats, però sempre que han guanyat ho han fet deixant la porteria a zero. A més, Lucas Anacker, porter titular, ha aturat dos penals fins ara.

Possible onze de la UE Cornellà: Lucas Anacker; Carlos García, Borja García, Álex Zalaya, Rulo Prieto; Albert Dorca, Gianluca Mancuso; Moha Traoré, Chiki, Víctor Fernández; Sascha Andreu.

On veure el UE Cornellà – CE Sabadell ?

El partit, que dirigirà Alonso de Ena Wolf (Col·legi Aragonès), es podrà seguir per Footters i Esport 3.