Victòria històrica a Cornellà per retrobar-se amb les bones sensacions

Repte difícil per a un Centre d’Esports que visitava un dels estadis més complicats de la categoria. Els arlequinats mai havien guanyat al Baix Llobregat, i a més, aquest cop, la crisi esportiva no acompanyava en absolut. Tot i això, Hidalgo ha estat fidel al seu dibuix i ha apostat per la defensa de tres. Un dibuix que, per cert, l’ha estat exercitant durant la setmana a les Instal·lacions Esportives del Can Rull per adaptar-se a la superfície de joc. I de fet, el Sabadell s’ha trobat com peix a l’aigua, ja que la primera arribada de perill pels arlequinats ha significat el primer gol de la tarda després que César Morgado rematés una pilota morta dins de l’àrea petita.

El gol de Morgado ha estat una gerra d’aigua freda pel Cornellà, però quatre minuts més tard ha reaccionat mitjançant una rematada de cap de Sascha Andreu que ha marxat fora per ben poc. Arran d’aquí, ha estat el conjunt d’Antonio Hidalgo qui ha dominat l’esfèric gràcies a un imperial Sergio Aguza que ha liderat el mig del camp. Al 21′, Aleix Coch ha estat a punt de fer el segon a la sortida d’un córner, però la seva rematada de cap ha sortit llepant el pal. I deu minuts més tard, Emilio Bernad s’ha hagut de lluir mitjançant una gran estirada per evitar l’empat del Cornellà. Aquesta ha estat l’única ocasió clara d’un conjunt local que no ha pogut superar el Sabadell en cap moment de la primera meitat.

El Sabadell anul·la el Cornellà en una segona meitat carregada d’interrupcions

A la sortida de vestidors, el primer que ha avisat ha estat el Cornellà a peus d’Albert Dorca, però Emilio Bernad ha tirat de reflexos per evitar la diana local. Vuit minuts més tard, la rèplica del Sabadell mitjançant una centrada de Diego Caballo que no ha trobat rematador. I si les coses li estaven anant bé al Sabadell, al minut 70 el Cornellà s’ha quedat amb un home menys després de l’expulsió de Borja García. El conjunt d’Antonio Hidalgo ha sabut jugar amb un jugador més, i ha anul·lat el Cornellà durant els últims 20 minuts de partit. De fet, no hi ha hagut cap ocasió per part d’ambdós equips, ja que el partit s’ha vist condicionat per les nombroses interrupcions del joc.

Finalment, el Sabadell ha estat capaç d’aguantar el marcador a favor i endur-se els tres punts d’un Municipal de Cornellà on mai havia estat capaç de vèncer Així doncs, triomf vital d’un Centre d’Esports que ha sumat la segona victòria de la temporada i que seguirà una jornada més fora del descens amb 11 punts. Ara, a pensar en el San Fernando CD.

FITXA TÈCNICA

UE Cornellà: Lucas Anacker, Gianluca Mancuso, Eloy Gila, Albert Dorca (Pepe Bernal, 65′), Chiki, Sascha Andreu, Zalaya, Gerard Martín (Moha Traoré, 65′), Borja García, Unai Albizua i Pipo Ramos (Víctor Fernández, 84′).

CE Sabadell: Emilio Bernad; Iago Indias, Aleix Coch, César Morgado; Muguruza (Óscar Rubio, 69′), Facu García, Sergio Aguza, Diego Caballo; Moha Ezzarfani (Néstor Querol, 87′), Jacobo González (Teo Quintero, 90′); Toni Gabarre (Kaxe, 69′).

Gols: César Morgado (0-1, 3′).

Àrbitre: Alonso De Ena Wolf (Comité Aragonés) ha amonestat Álex Zalaya i Albert Dorca per part del Cornellà, i Facu García, Emilio Bernad, Kaxe i Sergio Aguza per part del Sabadell. També ha expulsat Borja Gacía, central del conjunt local.

Estadi: Municipal de Cornellà