Diego Caballo: “L’ansietat hi és, és una realitat, i sobretot apareix als minuts finals”

Situació crítica la que s’està vivint al Centre d’Esports Sabadell. Després de sumar una nova ensopegada, aquest cop contra l’UCAM Murcia a la Nova Creu Alta, la direcció del club va decidir acomiadar José Manzanera, qui havia estat el director esportiu del conjunt arlequinat durant les últimes quatre temporades. En aquest sentit, Diego Caballo, qui va arribar a Sabadell el passat mercat d’estiu de la mà de ‘Manza’, ha manifestat aquest migdia en roda de premsa que ell confiava en la seva figura: “Són situacions que al món del futbol no es poden controlar. És una llàstima que per culpa dels resultats s’hagi d’haver pres aquesta decisió, ja que jo confiava en el seu treball”. 

Més enllà de la destitució de José Manzanera, fet que ha eclipsat tota la informació que envolta el Centre d’Esports durant els últims dies, el lateral de Salamanca també ha valorat la situació actual de l’equip, destacant que l’ansietat és un dels factors que més està perjudicant el grup: “Són moments durs. Ningú amb aquesta situació pot ser feliç, i el dia a dia és molt complicat. L’ansietat hi és, és una realitat. A qualsevol persona li succeiria, i més als minuts finals”. Tot i això, Caballo, en nom de tota la plantilla, ha reforçat la figura del tècnic, Antonio Hidalgo: “Seguim confiant en el míster i en la seva idea al 100%. Ho seguirem intentant, i esperem que la victòria arribi aquest diumenge”.

A més, Diego Caballo també ha valorat el seu nivell individual, i s’ha mostrat feliç, ja que reconeix que no va sentir cap molèstia després d’absentar-se durant les últimes jornades: “Estic molt content, ja que no vaig notar res en el soli. Venia pràcticament de cinc setmanes parat, i quan es torna a jugar sempre és complicat a nivell físic, però em vaig trobar bé”. Després del seu bon rendiment contra l’UCAM, l’ex de l’Albacete apunta a la titularitat aquest diumenge davant el Cornellà, el que segons Caballo, és un rival diferent. “Serà un partit complicat, ja que les dimensions del camp són molt petites, i per això també serà un partit diferent, però ens haurem d’adaptar”, ha conclòs el lateral del Centre d’Esports.