Visita de l’UCAM Murcia en el primer ultimàtum a Antonio Hidalgo

“La realitat és que els números esportius són pobres. El futbol funciona així i el partit de diumenge és molt important per al club i segurament decisiu per a mi”. Aquesta va ser una de les declaracions més destacades de la roda de premsa d’Antonio Hidalgo prèvia al partit d’aquesta tarda entre el Sabadell i l’UCAM Murcia a la Nova Creu Alta. El conjunt arlequinat arriba al duel en 16a posició amb 7 punts, un per sota del San Fernando, que és l’equip que marca la zona de permanència. Ara bé, la situació de l’equip és crítica, i el futur del tècnic de Canovelles podria dependre del resultat d’aquesta tarda.

Tot i això, Antonio Hidalgo sempre ha manifestat que ell és el responsable de la situació que s’està vivint, i culpabilitzar les figures d’Esteve Calzada o Bruno Batlle, entre d’altres, és cometre un greu error. “Com a soci i arlequinat que sóc, penso que és perillós prémer el botó d’autodestrucció del club. La situació esportiva no és bona, però considero que no es pot dubtar de la gent que ha posat els seus diners i ho donen tot pel Sabadell”, va manifestar el tècnic arlequinat.

Al davant hi serà l‘UCAM Murcia, conjunt que dirigeix el tècnic andalús José Maria Salmerón, i que arriba al duel en 13a posició amb 11 punts, quatre més que el Centre d’Esports. A més, el conjunt murcià va sumar un triomf vital en l’última jornada contra el Sevilla Atlético, ja que les sensacions que estava deixant en els últims partits no eren gens bones. De fet, l’UCAM va arribar a encadenar tres derrotes consecutives que van fer perillar la figura del seu tècnic.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Si bé la gran novetat de la convocatòria per viatjar a Mallorca el passat diumenge va ser la figura de Iago Indias, aquesta tarda Ramón Folch podria tornar a estar disponible per a Antonio Hidalgo després d’absentar-se durant les últimes jornades. En relació amb el central, el mateix Iago Indias es va mostrar molt feliç el dimecres en roda de premsa i va manifestar públicament que ja està recuperat al 100%, a més d’estar preparat per ajudar a l’equip. Pel que fa a la resta de l’equip, si no hi ha cap sorpresa d’última hora, Diego Caballo serà l’única baixa del conjunt arlequinat, ja que el de Salamanca se segueix recuperant de la seva lesió al soli.

Possible onze del Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez; Sergio Aguza, Xavi Boniquet; Alfred Planas, Aarón Rey, Jacobo González; Kaxe.

Novetats a l’UCAM Murcia

Pel que fa a l‘UCAM, José Maria Salmerón recupera Liberto Beltrán pel partit d’aquesta tarda a la Nova Creu Alta. Per contra, Josete i Admonio segueixen sent dubte, mentre que Sergio Moyita no podrà ser de la partida per lesió. Cal destacar, que, si res no canvia, Salmerón tornarà a apostar per la defensa de tres centrals que va utilitzar el passat cap de setmana contra el Sevilla Atlético, ja que li va donar bon resultat. En aquest sentit, el tècnic andalús ha situat Armando com a central durant tota la setmana per si qualsevol dels jugadors titulars pateix algun contratemps.

Possible onze de l’UCAM: Biel Ribas; Farrando, Charlie Dean, Chacartegui; Josema, Antonio Caballero, Tropi, Viti; Alberto Fernández, Nuha Marong i Manu Garrido.

On veure el CE Sabadell – UCAM Murcia?

El partit, que dirigirà David Recio Moreno (col·legi de Navarra), es podrà seguir per Footters.