El Sabadell no troba la tecla i no passa de l’empat davant l’UCAM

Empat i cada cop més dubtes d’un Sabadell que no ha pogut superar l’UCAM. Quan una dinàmica és tan dolenta, no importen els penals al minut 3, avançar-se amb un possible fora de joc i dominar la pilota durant tot el partit. Tampoc val una revolució a l’onze i que entrin set jugadors diferents al partit davant l’Atlético Baleares. L’equip ho intenta, l’afició empeny i els resultats no arriben. La fórmula perfecta no existeix, però quan tot el que envolta l’equip és gairebé ideal, la mala ratxa que travessa el Centre d’Esports és cada cop més incomprensible. Sortir del descens pot no ser, a més, suficient perquè Antonio Hidalgo mantingui el seu càrrec d’entrenador arlequinat.

Les coses s’han posat molt de cara al minut 3, quan Charlie Ianson ha tocat la pilota amb la mà dins l’àrea cometent penal. Però quan les coses no surten, el desenllaç no podia ser cap altre que un xut de Muguruza des dels onze metres que s’ha anat als núvols. I la rèplica dels murcians ha arribat en un mà a mà de Nuha que Emilio Bernad ha aturat amb un peu molt bo. Ara bé, els arlequinats no han deixat d’intentar-ho i Jacobo ha marcat el primer -en possible fora de joc- després de definir de forma magistral. Encara que l’alegria no ha durat més de dos minuts, ja que Nuha ha igualat el marcador a la sortida d’un servei de cantonada.

Després de l’empat, el ritme del partit ha baixat de revolucions i cap dels dos equips ha estat capaç de generar ocasions de perill abans del descans. La igualtat al marcador ha reflectit el resultat d’un partit en el qual els arlequinats han tingut el control de la pilota i els visitants han buscat fer mal al contraatac. Amb més de 45 minuts pel davant, el temps s’ha començat a llençar a sobre d’un Sabadell que ha hagut de jugar a contrarellotge i amb la victòria com únic resultat possible.

Intent sense èxit

La revolució de l’onze ha tornat a certa normalitat després del descans. Antonio Hidalgo ha mogut fitxa i ha donat entrada a Alfred, Gabarre i Aarón en un triple canvi amb clares intencions ofensives. Ho han buscat els arlequinats sense èxit i el partit s’ha convertit en un joc de pati de col·legi, amb moltes pilotades i sense grans idees per generar perill. I és aquí on l’UCAM ha estat a punt de pescar més que un punt. Però avui, i malgrat jugar el seu primer partit oficial amb la samarreta arlequinada, Emilio Bernad ha demostrat que vol competir-li la titularitat a Kike Royo. Les aturades del valencià han salvat un Sabadell que, amb més cor que cap, no ha estat capaç d’inquietar Biel Ribas.

I l’escenari que s’obre ara és de total incertesa. El partit era un ultimàtum per Antonio Hidalgo i l’empat deixa tothom a mig camí. Avui, i després d’una revolució total, el Sabadell marxa amb un punt i havent desaprofitat un penal als primers minuts de partit. Jacobo ha marcat un golàs insuficient i Emilio ha sostingut l’equip amb les seves aturades. Es dona a més la circumstància que l’equip surt del descens després dels resultats que s’han donat aquesta jornada. No obstant això, el futur d’Hidalgo està més en l’aire que mai i les pròximes hores poden ser claus pel que a la seva continuïtat respecta.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Emilio Bernad; Guillem Molina, Aleix Coch, Guillem Morgado (Alfred Planas, min. 58); Joseba Muguruza (Aarón Rey, min. 58), Sergio Aguza, Facundo García (Dani Sánchez, min. 74), Diego Caballo (Toni Gabarre, min. 58); Moha Ezzarfani, Néstor Querol (Kaxe, min. 68) i Jacobo González.

UCAM Murcia: Biel Ribas; Manu Farrando, Charlie Ianson, Josete; Josema (Mario Abenza, min. 48), Caballero (Johan, min. 80), Armando, Viti; Alberto Fernández (Santi Jara, min. 80), Nuha (Manu Garrido, min. 68) i Liberto (Xemi, min. 68).

Gols: 1-0, min. 19, Jacobo González. 1-1, min. 21, Nuha.

Àrbitre: David Recio Moreno (Col·legi Navarrès) ha amonestat Charlie Ianson (min. 3), Manu Farrando (min. 47), Facundo García (min. 53), Armando (min. 66), Dani Sánchez (min. 76) i Teo Quintero (min. 85). Ha expulsat Sergi Altimira al minut 88.

Estadi: Nova Creu Alta.

Un comentari

Els comentaris estan tancats