El Sabadell, Pura Ceba i una samarreta per celebrar els 5.000 socis

Després d’haver assolit la xifra dels 5.000 arlequinats -i malgrat que ja s’havien realitzat sortejos entre els socis-, el Centre d’Esports ha volgut presentar una última sorpresa. Es tracta d’una samarreta dissenyada per l’empresa sabadellenca Pura Ceba i que busca commemorar el fet que el Sabadell hagi complert amb un dels puntals del ‘Tracte Tornarem‘. Pura Ceba és una empresa que pretén “posar en valor el sabadellenquisme” i que és bastant coneguda per alguns dels seus dissenys. En aquest cas, la samarreta és de color gris i té una bandera amb el número 5.000 -sent l’últim zero la ceba que representa Pura Ceba- i la temporada amb el hastag ‘5.000 Arlequinats‘.

Aarón Rey, jugador arlequinat, juntament amb Ana Navés, vicepresidenta del club, i Martí Saiz, dissenyador de la samarreta, han estat els encarregats d’acollir l’acte que s’ha celebrat a la Nova Creu Alta. Els moviments de la directiva del Sabadell amb entitats de la ciutat és una línia que el club està seguint des de fa temps i haver apostat per Pura Ceba no és casualitat. La samarreta estarà disponible a partir del 5 de novembre i únicament els socis la podran adquirir a les oficines de l’estadi per 9,95 euros.