Iago Indias: “La primera meitat de diumenge no la podem tornar a repetir”

Si bé Jacobo González va comparèixer en la prèvia del partit contra l’Atlético Sanluqueño ara tot just fa dues setmanes i es va mostrar autocrític amb el seu rendiment individual, avui ha estat el torn de Iago Indias. La diferència, però, ha estat en el fet que l’ex del Castellón ha fet autocrítica general centrant-se, sobretot, en la imatge que va oferir l’equip durant la primera meitat a l’Estadi Balear: “El que va succeir a la primera part no es pot tornar a repetir. Si perdem, que sigui com a Tarragona”, ha manifestat el central del Sabadell. Un Iago Indias que, per cert, ja està recuperat i que va formar part de la convocatòria a Mallorca. “Estic disponible i seré un més. Tenia moltes ganes d’estar amb l’equip, tot i que quan estava lesionat he intentat ajudar al màxim des de fora”, reconeixia Indias.

Amb 7 punts de 27 possibles, el conjunt d’Antonio Hidalgo segueix una jornada més en descens i cada cop s’allunya més de la zona d’ascens. Ara, però, l’objectiu ha de ser sortir de la zona calenta com més aviat millor, ja que la categoria de bronze del futbol espanyol no perdona. “Tots sabem quin era l’objectiu al principi de temporada, però ara la realitat és una altra. No és fàcil veure’s a la zona de descens cada setmana”, deia el central del Centre d’Esports. Cal destacar però, que, tot i els resultats, la confiança de la plantilla en Antonio Hidalgo és màxima: “Som un grup unit i estem tots a una. Estic convençut que reconduirem la situació i tenim plena confiança en el míster”. 

Després d’un dia de descans, avui l’equip ha tornat a la feina per començar a preparar el duel del diumenge a les 17:00h contra l’UCAM Murcia, que ve de guanyar el seu últim partit a casa contra el Sevilla Atlético i que arribarà al matx com a 13è classificat amb 11 punts. “L’UCAM és un rival difícil, però el més important és recuperar els ànims i pujar l’autoestima de la plantilla”, ha conclòs Iago Indias.