A donar continuïtat al primer triomf de la temporada

Després de sumar, per fi, la primera victòria de la temporada el passat divendres a l’estadi contra l’Atlético Sanluqueño, demà el Sabadell visitarà l’Estadi Balear amb la clara intenció de perllongar la dinàmica positiva. Al davant, però, hi serà un dels equips més en forma de la lliga i dels més perillosos: L’Atlètic Balears. El conjunt ‘balearico’ arriba al duel de demà després de remuntar en el tram final al Costa Brava a Palamós. Una victòria que, per cert, els hi va permetre alçar-se fins a la segona posició de la classificació amb 16 punts. A més, cal destacar, que, l’Atlètic Balears encara no sap el que és perdre aquesta temporada i és un dels dos equips invictes del grup fins al moment juntament amb el Villarreal ‘B’.

“Tot i que no ens podem confiar, no som inferiors a ningú”, va manifestar el dimecres en roda de premsa un Toni Gabarre que tornarà al que va ser casa seva ara fa dues temporades. L‘aragonès, tot i que encara no ha vist porteria amb la samarreta arlequinada, té fam de gol, i podria ser una de les apostes d’Antonio Hidalgo per a la davantera. A més, tal com va reconèixer l’ex del Numancia, guanyar demà a l’Estadi Balear suposaria un cop a sobre de la taula, ja que el feu del conjunt mallorquí és un dels escenaris més complicats de la categoria.

Novetats a l’Atlètic Balears

El que potser és un dels millors jugadors de la Primera RFEF no serà demà de la partida: Dioni Villalba. En aquest sentit, el davanter malagueny de l’Atlètic Balears no podrà vestir-se de curt per segona jornada consecutiva, ja que demà haurà de complir el segon i últim partit de sanció. Cal destacar, que, Dioni és un dels davanters més en forma de la categoria i de fet, és el pitxitxi del Grup 2 amb sis dianes. Així doncs, si no hi ha cap novetat d’última hora, serà Manel Martínez qui ocupi el lloc de Villalba en la parcel·la ofensiva i acompanyi Vinicius Tanque en la doble punta. A més, és molt probable que Xavi Calm recuperi Hugo Rodríguez, absent en l’última jornada a Palamós.

Possible onze de l’ATB: René Rmán; Ignasi Vilarrasa, Carlos Delgado, Olaortua, Francis Ferrone; José Fran, Armando Shashoua, Damián Petcoff, Canario; Vinicius Tanque i Manel Martínez.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Pel que fa al Centre d’Esports Sabadell, les grans novetats de l’expedició que viatgi a Mallorca podrien ser Iago Indias i Ramón Folch, ja que tots dos han ultimat les seves recuperacions en els nou dies d’interval que ha tingut l’equip entre partit i partit. Tot i això, fins a última hora no se sabrà si ambdós jugadors estaran disponibles per a Antonio Hidalgo. Per contra, Diego Caballo serà baixa una jornada més, ja que el lateral de Salamanca segueix recuperant-se de la lesió que va patir al soli a El Collao davant l’Alcoyano. El seu lloc, una jornada més, l’ocuparà un Dani Sánchez que està deixant molt bones sensacions.

Possible onze del Sabadell: Kike Royo; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez; Sergio Aguza, Xavi Boniquet; Alfred Planas, Aarón Rey, Moha Ezzarfani; Toni Gabarre.

On veure l’Atlètic Balears – CE Sabadell?

El partit, que el xiularà Juan Antonio Campos Salinas, del Col·legi Murcià, es podrà seguir per Footters.