Toni Gabarre: “La victòria contra l’Atlético Sanluqueño ens ha canviat el xip”

Tornar a casa sempre és especial, o això diuen. Aquest diumenge (12:00h), Toni Gabarre tornarà a l’Estadi Balear, el feu de l’Atlètic Balears, equip on va jugar fa dues temporades. Amb la samarreta blanc-i-blava, el davanter del Centre d’Esports va signar 15 dianes en un mateix curs, igualant el seu millor registre que va assolir amb el CD Tudelano una campanya abans. “El meu any a l’Atlètic Balears va ser molt especial, i tornar a jugar allà sempre és bonic”, ha manifestat aquest migdia Toni Gabarre en roda de premsa.

Els homes d’Antonio Hidalgo tenen el clar objectiu d’encadenar el segon triomf de la temporada per tal de seguir sumant bones sensacions, ja que com ha admès el davanter aragonès del Sabadell, la victòria del passat divendres a l’estadi contra l’Atlético Sanluqueño els hi ha canviat el xip. A més, Gabarre ha reconegut que l’equip necessitava un triomf com més aviat millor: “Necessitàvem una victòria per guanyar confiança i afrontar els següents partits d’una manera diferent”. Ara bé, el partit del diumenge a Mallorca no serà gens fàcil, ja que el Centre d’Esports visitarà un dels rivals més en forma de la lliga.

Sota les ordres de Xavi Calm, però, no hi serà l’homòleg de Gabarre, Dioni Villalba, ja que el davanter de l’Atlètic Balears i pitxitxi del grup, està sancionat. “Que no estigui Dioni ens dóna avantatge, però no ens podem confiar. Tot i això, no som inferiors a ningú”, afirmava Gabarre. Cal destacar, que, a priori, el lloc de Dioni Villalba l’ocuparà l’exarlequinat Manel Martínez, i acompanyarà Vinicius Tanque en la doble referència ofensiva. Per últim, el davanter del Sabadell també ha volgut agrair a l’afició el suport que van oferir a l’equip en l’últim partit de lliga a la Nova Creu Alta: “Que l’afició ens doni confiança i que ens animi és clau, ja que ens dóna un plus per poder guanyar els partits”.