La Cambra de Comerç i el Sabadell tanquen un conveni de col·laboració

La Cambra de Comerç de Sabadell i el Centre d’Esports han tancat un conveni de col·laboració entre totes dues entitats per treballar en la vinculació de l’esport i l’activitat socioeconòmica de Sabadell. Aquest acord referma l’aposta de la directiva arlequinada per buscar el suport del teixit empresarial local com a part del ‘Tracte Tornarem’. Esteve Calzada, president del Centre d’Esports, i Ramon Alberich, president de la Cambra de Comerç, han signat aquest matí l’acord en un acte al qual han assistit una trentena de representants d’empreses i institucions de la ciutat.

Esteve Calzada, com a màxim representant arlequinat, ha desenvolupat una ponència titulada ‘La transformació de la indústria del futbol‘. En aquesta, el president del Centre d’Esports ha explicat els èxits i objectius assolits pel club des de la seva arribada. “Estem davant una oportunitat històrica per estabilitzar el club en el futbol professional“, ha explicat el lleidatà. Amb aquesta intervenció, Calzada també ha aprofitat per apuntar cap a la necessitat de sumar les grans empreses de la zona perquè el club no depengui només dels inversors. A més, i com a part d’aquest vincle, les dues entitats han elaborat un estudi per conèixer quin és l’impacte del club en el territori. Realitzat per l’economista Josep Milà, es presentarà públicament les pròximes setmanes.

Ramon Alberich, president de la Cambra de Comerç de Sabadell, ha apuntat cap al fet que “el projecte sòlid i compromès del Sabadell també ho ha de ser de la ciutat, amb objectius i èxits compartits“. En aquests quatre anys des de l’arribada de Calzada i el seu grup al capdavant del Centre d’Esports, l’equip ha regularitzat la seva situació i ha aconseguit una estabilitat mai vista. Amb aquest nou pas, el club intenta obrir-se i apropar-se al teixit empresarial de la zona que, com Esteve Calzada ha defensat en els últims anys, ha de ser part essencial del ‘Tracte Tornarem‘ i de la consolidació del club al futbol professional.

Un comentari

Els comentaris estan tancats